Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Spiritüel Felsefe ve Metafizik
 RUHSAL ÖGRETiLER FORUMU : Spiritüel Felsefe ve Metafizik
Konu Konu: Insanliga Mesajlar Misyonu Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
mahmutf
venüs
venüs

Gönderilenler: 37
Gönderen: 06-Agustos-2011 Saat 23:24 | Alıntı mahmutf

Komutan Athena ve Dün, Bugün, Yarınlar

«İyi akşamlar Tuella, Ben ilahi Ana'nın ışınında ve adına geliyorum. Ben, Uzay Ustadı ve Komutan Athena'yım. Ashtar Komutası'nın Ana Gemisi'nin büyük kontrol panosunda hizmet qörüyorum. Işınımızla, seni Sevgi ve Işık'la kaplıyorum.

«Önümüzdeki değişiklikler tezahür etmeye başladıkça, üzülerek, düşüncelerimi bu planetle ilgili endişelere terk etmek zorundayım. Sonradan gelecek olan görkemi mütalaa etmek ve üzerinde durmak başka bir şeydir (-ve bu, gelecek olan, gerçekten de, büyük bir görkemdir ve öyle olacaktır-), şimdi gezegensel Karma'nın [getireceği felaketlerin] eşiğinde durmakta olan, bir çok enkarnasyonlar boyunca bu planetin üzerindeki hayatları benim ihtimamım ve rehberliğimde olagelen, öylesine sevdiğim kişileri seyretmek daha başka bir konudur. Eğer mümkün olsaydı, seve seve hepinizle yer değiştirirdim.

«Fakat, yıllar boyunca, bir çok eprövler ve sınanmalardan geçerek kendi içsel ışığınız'ı izleye geldiğinizden ötürü, Tanrı'nın size bahşedilen İnayeti'yle, galiplerden olmayı öğrendiniz, hem de iyi öğrendiniz. Çektiğiniz ızdıraplar sayesinde itaati öğrendiniz. En derin epröv sırasında, O'nun Varlığı'nın yakınlığının sizin ödülünüz olduğunu öğrendiniz. Değişiklikler meydana gelmeye başlayınca, önümüzdeki bu dönemi, Tanrınız'ın evindeki bir sütun ve galip bir kişi olmak için yeni bir fırsat olarak düşünün. O'nu, dertli zamanlarda hazır bir yardım olarak O'nun Varlığı'nın kutluluğunda ve ızdırabı'nın yandaşlığında bilmek için yeni bir fırsat [olarak düşünün]. O'nun çocuklarının hiç biri, bu değişikliklerden yalnız başına geçmeyecektir. O'nun Melekleri ve Temsilcileri, her nerede ve her ne zaman gerekiyorsa, yol göstermek ve kurtarmak üzere, kulağınıza fısıldamak için yanınızda olacaklardır .

«O'nun çocuklarının, onların geçmeleri için sular ikiye ayrılırken, kuru toprak üzerinde yürüyerek, denizin dibinde karşıdan karşıya geçtikleri bir dönem olmuştur. Önümüzdeki günlerde, O'nun, evlatlarının yanında Hazır Bulunuşu'nun görkemi, kıyas edildiğinde, bu önceki olayı gölgede bırakacak, dünyanızın [yeni bir boyuta] geçeceği günde O'nun kurtarıcı Eli çok Yüce olacaktır. Beklemekte olan Hamiler'in mevcudiyeti sayesinde, aynen Hz. İlya'nın göğe yükseltilmesi gibi göğe yükseltilecek, Hz. isa'nın göğe alınması gibi göğe alınacaksınız. Çağrılmalarını ve seçilmelerini garanti eden sizler, yıkımın sizin yakınınıza uğramayıp, O'nu temsil edenlerin mevcudiyeti vasıtasıyla, kurtarılışınızın geldiği saatte O'nun Eli'nin size uzanacağını bilmelisi­niz.

«O an gelip çattığında, durumu kararlaştıran faktörler, ha­yatta takınılan tavırlar olacaktır. O saatte kendinizi aniden değiştirmek ve yeni tutumlar içerisine [sanki] girmiş gibi görünmek için artık çok geç olacaktır. Bunlar, her varlığı çepeçevre saran geometrik desenlere ve hayırlı işlere işlenmiş olacaktır. Bir sevgi tavırlanışı, varlığınızın elektronik güç alanı'yla öylesine içiçe örülmüş olacaktır ki, hiç kimse onun mevcudiyetini görmezlikten gelemez. Nefsaniyet, açgözlülük ya da zalimce davranışlar, beşeriyetin güç-alanı içinde açıkça görülürler. İsyankarlık, saygısızlık ve dejenerasyon, düşük seviyeli motivasyonların uzun yıllar boyunca benimsenmesi sonucunda, aşağı seviyeden dört bedenin yapısına işlemiş bir halde kendini açığa çıkarır.

«Dünyanıza ve atmosfer katmanlarınıza yaklaştıkça, bu kararları bizler vermek zorunda kalmayacağız ve bunun için de şükrediyoruz. Operasyonlarımız, kişisel olmama özelliğini taşır. Seçim, hayatta takınılan anonim tavırlar ile her biriniz tarafından daha şimdiden yapılmış bulunmaktadır. Hayatınız süresince, bir çok kez, doğru ile yanlış, aydınlanma ile yoğunluk, maneviyat ile maddiyat, şefkatlilik ile gaddarlık, nefsaniyet ile diğerkamlık arasında seçim yaparken, gitmeyi ya da kalmayı seçmiş bulunuyor­sunuz. Bir karar verme anı ya da hayatın herhangi bir durumu ile karşı karşıya kaldığınızda, yakında tezahür edecek olan nihai seçiminize doğru bir adım daha atmış oluyorsunuz.

«Dolayısıyla, gelmesi zorunlu olan bu değişiklikleri seyrederken, bu sebepten ötürü kederleniyorum. Bu olaylar gerçekleştiğinde, geride [beşeriyetin kurtarılacak] sadece onda birinin kalacağı söylenmektedir. Bunun böyle olması gerekmez. Hiç bir kehanet, sabit olmayıp, tüm kehanetler, beşerin iradesi­ne, karar ve seçimlerine tabidir. Şu anda dahi, hayatta takınılan tavırların temizlenmesi için çok geç kalınmış değildir. İradi bir faaliyetle, hayat yoluna ulaşmayan kişisel pozisyonları değiştirmek [mümkündür]. Benim bu sözlerimi okuyanlar, şu anda dahi, planetin üzerine neşredilmekte olan ilahi Işığın prensipleri ve amacıyla kendilerini uyum haline getirmeye karar verebilirler. Bir yüce Üstad, bir zamanlar bunu şu şekilde ifade etmişti: 'Kime hizmet edeceğinize dair seçimi bu gün yapın.'

«[Bu] gidişatın sonunun başlangıç noktasındayız. Her bir bireysel şuur ünitesi, beşeri seçim özgürlüğünü etkilemekte, enerjilerini dünya üzerinde Işık için yapılan savaşa adama konusunda kendi kararlarını kendileri vermektedir. İşe, bulunduğunuz noktadan başlayın ve bu noktadan itibaren de, bir seçim yapacağınız her durumda, her bir karar anında, doğru olanın, erdemli olanın, saf ve temiz olanın yanında yer alın. Ve ondan sonra da, size yolu göstermesi ve daha fazla ışığa doğru götürmesi için Yukarı'dan rehberlik talep edebilirsiniz. Bu yeni maceraya başladıkça ve hayatta takındığınız tavırları tersine çevirdikçe, kendi güç-alanınız'ın bünyesine ve yapısına, ışıyacak olan ve ortaya çıktıklarında [ekileni] biçen Melekler tarafından görülecek olan [hamuleyi] işlemiş olmaktasınız.

«Gizlide yapılanlar, Göksel Baba tarafından açıkça ödüllendirilecektir. Artık vakit gelmiştir. Geriye ne kadar zaman kaldığını bilemeyiz. Kainat ve içindeki her şey, alarma geçirilmiş bir halde ve hazır olarak beklemektedir. Şu günde size soracağım sorular şunlardır:
«Hamiler'in gelişi için hazır mısınız?'
«'Önümüzdeki Kurtarma. [Operasyonu'nda kurtarılma­ya] hak kazanacak mısınız?'
«'Geride kalacak olanların arasında mı yer alacaksınız?' «Kaderinizin Sahibi sizsiniz ve sorularımı da sadece siz kendiniz yanıtlayabilirsiniz . Biz geldiğimizde gerçekleştirilecek olan eylemi belirleyebilecek olanlar, sadece siz kendinizsiniz. O gün için hazır olabilecek misiniz? İçinizdeki ve çevrenizdeki Işığın, seçiminizde size yardımcı olması için dua ediyorum.

«Daha aşağı seviyeden bir ruh formu'na ilk iniş sırasında, yeryüzünün sislerinin ilk sakinleri, sadece, ruhtan daha yoğundular; fiziki forma bürünmemişlerdi. Yoğunluğun yaratılışı, çok daha sonra geldi. O başlangıç dönemlerinde, yeryüzünde ruhlar, yukarıdaki alemler ile tam bir irtibat içerisinde yaşadılar. Sonra, bunu, benliğin kendini ispat etme çabasına ilişkin uzun dönemler izledi. Yasak meyva sembolizmi ve elmanın yenmesi, beşerin [yaşam] alanına 'irade özgürlüğü'nün girişini temsil ediyordu. Bundan böyle, beşerin masumiyeti ile kaygısızlığının yerini, sağ kalmak için kendilerinin gösterdiği çabalar ile kendilerince yaratılan yaşam güçlükleri almıştı. Önceleri, ruhsal varlıklarla biraz yandaşlık hala daha devam etti ama, zamanla, bu tür tüm [irtibatlar], beşerin kendi yoğunluğu tarafından kesildi ve böylece beşer, kendi arzusuyla, güzelim 'bahçesi'nden atıldı.

«O siklus'tan beridir, yeryüzüne gönüllü vazifedarlar olarak gelen bir çok yüksek varlık, yoğunluğa bu inişten ve bunun sonucunda ortaya çıkan karmadan kendilerini kurtarmalarında beşeriyete yardımcı olmak için, beşeri aleme girmeyi üstlenmişlerdir. Bu göksel canlar da, aynı şekilde, zaruri olarak, kendilerini yeryüzünün kısıtlılıklarına maruz bırakmışlar ve kendilerine de karma cezb etmişlerdir. Böylece, her iki can grubu da, zamanın sonuna [Kıyamet Dönemi'ne] kadar yanyana evrimleşmiş olacaktır, ki o zaman dünyanın tüm Karması bu ikinci (Göksel) grup tarafından ve birazı da birinci grup için dengelenecektir. Ancak, kendi iradelerini Tanrı iradesine eş koşmakta sonuna kadar direnenler, tehir edilen evrimlerini sürdürmek üzere bir başka bahçeye nakledilmek zorunda kalacaklardır. Şimdi, dünyanın o hasat Siklusu'nun zamanıdır. Göksel Ordu'dan gelen büyük yardımlarla, iyi tohum, Tanrı'ya olan tüm Karmik borç­ları dengelemeyi ve ortadan kaldırmayı sürdürmektedir. Onlar, başlamak üzere olan çağda tamamiyle amaçlarına erecek şekilde, göksel patikaya tırmanmaktadırlar. [Karma'yı] dengeleme sürecinin büyük ölçüde hızlandırıldığı bu zamanda, Işığın bu er­kek ve kız kardeşlerinin [göreve] çağrılmalarının ve seçilmelerinin garanti oluşunu tahkik etmek için bu kardeşlere yardım etmek gerekir.

«Ayrıca, dünyaya gelen canlar'ın niteliğinin kalburdan geçirilmesi sonucunda, doğumların azaltılması ve enkarnasyonların kapatılması söz konusudur. Bu durumda bu da, önümüzdeki, felaketler getirecek büyük temizliklere ilaveten planetin bir başka temizlik biçimidir. Tüm canlar'ın mühürlenmesi olayını gerçekleştiği geçtiğimiz yıllarda, bu büyük temizliğin hazırlıkları da başlamış oluyordu. Işığın çocuklarının, birbirlerinin alınlarındaki bu mücevheri görerek tanıyacakları günler gelecektir. Bu mücevher, görebilen herkesin görmesi için, alından neşrolan bir ışın halinde, gündüz Güneşi'nin ışımasına benzer bir şekilde parlayacaktır. Bu, ayrıca, bizimle birlikte [dünyadan] ayrılmaya gönüllü olacak olan canlar'ın kurtarılması sırasında bizim kimlik belirleme metodumuz olacaktır. Çünkü, tarlada iki kişinin bulunacağı ve birinin alınacağı ve ötekinin bırakılacağı yazılıdır. Kuyunun başında iki kişi olacaktır ve geride biri kalacaktır, fakat öteki alınacaktır ve sonra tekrar görülmeyecektir.

«Bu olayla ilgili daha fazla ayrıntı daha sonra verilecektir; fakat şimdilik şunu söyleyeyim: Gökte o kadar yoğun bir filo olacaktır ki, gece mi, yoksa gündüz mü olduğunu anlamak imkansızlaşacaktır. Herkes tarafından görülecek olan [gemi] tabakalarını ya da miktarını anlayamazsınız - gemileri sadece, sevginin korkuyu söküp attığı kişiler değil, korkanlar da görecektir. Bekleyenlere, basit ve sade olan, uyması zor olmayan talimatlar verilecektir . Işık İşçileri, ayrıca uyarılarını kabul edecek olan bir çok kişiyi uyarmış bulunacaklardır. O gün gelip çatmadan, büyük miktarda bir hazırlık yapılmalıdır. Çünkü, ulus [A.B.D.] o günden çok daha önce büyük gerilim durumlarına girecektir. Savaş olacak ve ekonomik başarısızlıklar hakim ola­caktır. Kıtlıklar ve can kaybı, dayanılması gereken bir başka eprövü teşkil edecektir. Işık Işçileri'nin [dünyadan] götürülmesi, dünya çapındaki büyük bir nükleer savaşın eşiğine gelindiği günlere ayarlanmıştır. Seçilmişlerimizin buna katlanmalarına izin vermeyeceğiz.

Bir çok Ana Gemi'ye, Dünya Öğretmenleri, Işığın Erleri, Işık işçileri yerleştirilmiş olacaktır . Öteki kitleler, öteki planetlere götürüleceklerdir. Gezegensel vibrasyonların yükseltilmesi, herkese yardımcı olmaktadır. Giderek, tüm dünyanın frekansı öyle olacaktır ki, tüm aydınlanmış kişiler, yüksek güçlerle sürekli irtibat halinde olacaklardır. Bu değişim, uzun bir süre dahilinde, dua etme, meditasyon ve [Yukarıya] bağlılık sayesinde tedricen oluşur. Işık İşçileri'nln bedenlerinde kalabilecek olan herhangi bir fizik yoğunluk, gemilere alınmalarından sonra, özel kabinlerde mükemmel Işık bedenlere dönüştürülecektir .

«Ayrıca, Evrensel Alemler'de, Işık'tan olmayan ve bizim amaçlarımızı alt etme çabalarında her yola başvuran bir örgütün mevcut olduğunu da anlamalısın. Onlar, sürekli bir şekilde, özel­likle de seçtiğimiz kişilerle ve gezegenin kendisiyle ilgili olarak, ordularımız tarafından gözaltında tutulmaktadırlar. Görkemli teçhizat odamızdaki büyük Ekran, aynen sizin sonar [ve radar] sistemlerinizin uçakları ya da denizlerdeki seyrüsefer faaliyetini gözlemlemeleri gibi, can faaliyetini net bir şekilde gözlemlerler. Elektronik biliminin bu kadarını 'keşfetmenize' izin verilmiştir ama, bir varlığın enerji güç-alanları'nı gözlemleme bilimi, bildiği prensiplere uydurulamayan şeyi kabul etmeyen kapalı zihinler için hala daha meçhuldür.

«Ben, Komutan Athena'yım. Ben, sana, Venüs'ün Sesi olarak geldim; çünkü sen, yurduna benim sayemde döneceksin. Ben, uzay aracımızın projekte edilmesine çok benzeyen bir tarzda, enerji alanına nüfuz ederek, hayatının yönünü ve ayrıntılarını etkileyen manyetik enerji ışınınım. Kendi kaderini sen kendin tayin edeceksin, fakat bunu daha şimdiden bildirmiş bulunuyorsun. Benim kaptanım olarak da gelen ve bu görevde komutası altında çalışmakta olduğum 'Venüs'ten gelen Avatar'ın  uzay araçlarından birinden sana ve seni izleyenlere hizmet ediyorum. Ekranımda, senin gibi bir çoklarını gözlemlerim ve dünya seviyesinde tezahür etmiş yetenekler ve hiyerarşik rehberlik yöneltirim.

Ben Ashtar Komutası'ndan bayan Ustad Athena'yım»

Yukarı Dön Göster mahmutf's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: mahmutf

mahmutf
venüs
venüs

Gönderen: 07-Agustos-2011 Saat 00:05 | Alıntı mahmutf

Komutan Hatonn ve Büyük Temizlik Operasyonu

«Tuella, sözlerimi almak üzere kapını açtığın için teşekkürler. Yakın dostum ve kardeşim Rab Kuthumi'nin daveti üzerine gelmiş bulunuyorum. Şu günde, senin ibadetini şereflendirmek ve bu özel neşriyat ve kutsayış zamanında yardımcı olmak üzere, onunla beraberim. Ben, Uzay Konseyi'nden Hatonn'um. lşı­yan Kişi'nin Işığı'nda bulunan herkese selamlarımı gönderirim. Gelmek benim için bir şereftir ve ilerleyen Işık için olan bu irtibatı bekliyordum.

«Uzay Komutanları'ndan olan bizlerin, kitlesel bir tahliye için düzenlenmiş olan ve eyleme konmaya hazır bir halde bekleyen muazzam planlarımız var. Tüm hususları mütalaa ettiğimiz ve tüm ihtimaller ile imkanları ölçüp biçtiğimiz için, Yüce Meclis tahliyenin gerekli olacağı sonucuna varmıştır. Benim adıma Meclis için bunu açıklamana izin veriyoruzki, spiritüel gelişmişlikleri bizimle uyum sağlamaları mümkün kılan herkes için kitlesel tahliyenin geçerli olacağını Dünya halkına haber verebilesin.

«Gemilerimiz, ahenk ve barış ortamlarıdır. [Gemilerimize,] sükunet, işbirliği ve vakur hakimdir. Her varlıkta, nezaket ve bağlılık idraki vardır. Uzay gemilerimizin içinde mevcut olan vibrasyonel atmosferde sürdürülebilecek olan yegane tavırlanış biçimi budur. Bu frekanslar o kadar yüksektir ki, daha aşağı seviyeden bir tabiata ait herhangi bir vibrasyonu yok ederler. Bu, 'Bu gelebilir, ya da bu kalmalıdır', demekle olacak bir iş olmayıp, frekanslara ve vibrasyonlara bağlı olan bir konudur. Aynen bir ka­lıp buzun, yüksek ısının vibrasyonu içerisinde erimesi ve formunu, yoğunluğunu ve görünüşünü kaybetmesi gibi, düşük frekanslar da yüksek frekansların mevcudiyeti altında yoğunluklarını, formlarını ve görünüşlerini yitirmek zorundadırlar. Planetin her yanında, canlar, Işığın ve İlahi Birliğin yolunda olduklarında, varlığın alnında ışıyan, belirleyici bir yıldızın bulunmasının sebebi de budur. Bu [yıldız], tahliye anında bizim için bir 'kimlik' haline gelir. İnciliniz'de kaydedilmiş olan Yuhanna'nın vahyinde bu yıldızdan bahsedildiğini göreceksiniz. Kaçınılmaz olan bu tef­rik edilme olgusunun, bu konuya ilişkin kişisel arzularımızla hiç bir ilgisi yoktur. Bu, bir frekans ve vibrasyon meselesidir. Sevgi içinde yaşamayı ve tüm durumlarda sevgiyle davranmayı öğrenmiş olanlar, belki de bu sonucu bilmeden, böylece kendilerini bu kargaşa günlerine hazırlamış olmaktadırlar. Çünkü hemcinslerine karşı sevgi duymak, enkarne haldeki varlığın vibrasyonunda, 'Tanrı Sevgisi'nin Mevcudiyeti'nin bir tezahürü olarak, dört alt seviyedeki en yüksek frekanstır (Sevgi, yukarıda yer alan seviyelerle birleşme ve uyum sağlama noktasıdır. İşte, Sevgi'nin bu kavuşma noktasında, sizlerle bir araya gelebilir ve kurtarmak için sizleri aram ıza alabilir ve gemimize kabul edebiliriz.

«Kusursuz sevgi, korkuyu dışarıya atar. Kusursuz sevgi, tüm Kainatlar'ın tüm Galaksileri'ne ait, her seviyeden insanı sevmektir,kusursuz,sevgi, bizi kalpten kabul etmenizi sağlar.VarIığınız dahilinde korku bulunması , büyük ıstırap günlerinde tahliye edilmenizi engelleyecektir. Dolayısıyla, bu yazıları okuyan ve konuları düşünen herkese, şimdi, o an için hazırlık yapmanın kendinizi hazırlamak olduğunu idrak etme çağrısı yapılmaktadır. Hem sizin, hem de benim dünyalarımıza ait tüm varlıklara duyulan o kusursuz sevgi içinizde bulunacak şekilde kalbinizin hazırlanması ve tavırlanışınızın temiz hale getirilmesi söz konusudur. Hangi ırktan, hangi inançtan ya da hangi dinden olurlarsa olsunlar, deri denilen 'giysiler'in bir dış tezahürden iba­ret olduğunu idrak ederek, tüm insanların içinde Christ'ın mevcudiyetini kabul etmeniz gerekir.Bu kusursuz sevgi sizde barınmadıkça, siz de üst seviyeleri yüksek frekanslatında barınamazsınız.
«Böylece, bu zamanda kalplerimizden size neşrolan büyük sevgiyle, Işıyan Kişi'nin adına, sizlerden pozisyonlarınızı yeni baştan düşünmenizi, erkek yada kız kardeşlerinizle ilgili olarak söylediğiniz sözlere dikkat etmenizi, her şeyden öncede, hem cinslerinize ilişkin olarak zihninizden geçirdiğiniz düşünceleri dikkatlice kontrol ve tefrik etmenizi rica edeceğiz. Çünkü, onları hangi ölçüyle yargılıyorsanız, merhamete ve müdahaleye ihtiyacınız olacağı saatte, o ölçü sizlere geri dönecektir.

"Ben, Yüksek Alemler'in Oğretmeni ve Ustadı ve Uzay Federasyonu'nun Yüce Güneş Meclisleri'nin konuşmacısı olan Hatonn'um. Sözlerimi okuyan bir beşeri can olarak mütalaa ettiğim sizinle, bireysel olarak konuşuyor ve sizi, hayat seviyenizi yükseltmeye çağırıyorum. Sevgi ufkunuzu genişletin. [Sevgi ufkunuza] sadece size yakın olan, sevdiğiniz kişileri değil, sokaktaki komşunuzu, işinizdeki meslekdaşlarınızı, bölgenizin liderlerini, merkezi hükümetinizdeki erkek ve kadınları da dahil edin. Sevgi dolu tavrınızı, kendi yakın çevrenize yapacağınız şekilde, herkese neşredin. Her biriniz sevgisini genişlettikçe ve daha geniş da­ireler halinde neşrettikçe, her birinizin çevresindeki Işık vibrasyonu Işığın daha yüksek oktavlarına yükselecektir. Bir çok kişi bunu uyguladığı takdirde, önümüzdeki bu yıllarda, özellikle bu 10 yılın [1981-1991] ilk yıllarında, alt seviyelerden yoğun bir biçimde öyle bir Sevgi ve Işık parıltısı yükselecektir ki, biz de mevcudiyetimizin frekansını düşürebilecek ve sizinle bizim frekanlarımızı harmanlayacak bir pozisyona girebilecek ve herkes için asgari bir zorluk ve rahatsızlığın sözkonusu olduğu kitlesel bir tahliyeyi gerçekleştirebileceğiz  .

"Dünya planeti, temizlik dönemine girmek zorundadır. Bu temizlik yapılırken, bir çok yerde, beşeri unsurun dayanamayaçağı büyük bir kargaşalık yaşanacaktır. Bu değişim günlerinde diğerlerinden daha emniyetli olarak mütalaa edilebilecek bazı bölgeler vardır ama, planetin üzerinde nükleer atom infilaklerinin oluşturulması halinde, bizim mevcudiyetimiz ve geride ka­lanları tahliye etme operasyonumuz olmasa, hiç kimse kurtulamaz.. Bu büyük operasyon yapıldıgı takdirde, başvurulacak olan metod, herkesten önce kendi işçilerimizle temsilcilerimizi sessizce ve sükunet içerisinde Dünya'dan alıp götürmek olacaktır. Bu seçilmişlere özel talimatlar verilecektir. Kitlesel tahliye ise, çok muhtemeldir ki, levitasyon oluşturan, fizik bedeni araca ışınlayan bir Kozmik Işın'ın kullanılmasını gerektirecektir. Bu ışınlara, sadece, sevgi ve uyanışın yüksek frekanslarını taşıyan kişller yanıt verebilirler. Bunların kullanılışı; Hz. İIya ile Sevgili Hz. Isa-Sananda'nın fizik oktav'dan ayrılışlarına dair öykülerle tarihe geçmiş bulunmaktadır.

«Bu prosedürlerin kişisel olmayan mahiyetini lütfen idrak edin. Bu bir frekans, vibrasyon ve tüm korkunun izole edilmesi sorunudur. Kullanılabilecek olan bir kaç seçeneğimiz ve metodumuz daha vardır ve yerel durumlar ile o andaki ihtiyaç, meto­dun seçimini belirleyecektir. Fakat, sizden gene, kullanılacak metodu kaale almaksızın, bunların, biz sizin siz de bizim dünyalarımıza girdikçe frekansların bir kavuşma sahasını temsil eden ve kişisel olmayan prosedürler olduklarını anlamanızı rica edi­yorum.

«Bu mesajlarla, sizleri Canlarınız'ı hazırlamaya çağırıyoruz. Işık haline gelin. Sevginizi genişletin ve planetin çevresine bir sevgi alanı neşredin . Çünkü, kürenizin çevresindeki bu sevgi dairesine, sizin kurtuluşunuz için bizim 'İniş Sahamız' diyebiliriz. Ben, size Işıyan Kişi'nin adına hitap eden, Kardeşiniz Ha­tonn'um. Adonai,

mahmutf
venüs
venüs

Gönderen: 14-Agustos-2011 Saat 19:03 | Alıntı mahmutf

yukardaki mesajin baglaminda kuran-i kerimde gecen bir ayeti paylasmak istiyorum..
23 / MU'MINÛN - 28 Böylece sen ve seninle beraber olan kimseler, gemiye bindiginiz zaman: “Zalim kavimden bizi kurtaran Allah'a hamdolsun.” de.

misafir
jüpiter
jüpiter

Gönderilenler: 123
Gönderen: 17-Agustos-2011 Saat 03:06 | Alıntı misafir

Sevgili mahmutf,

gündeme getirdigin mesajlar gönül diliyle tadina baktigimizda sevgi frekansindan mesajlar. Bu nedenle mesajlarin içerdigi tavsiyeler bir tahliye (gemilerle kurtarilma) durumu olsun yada olmasin uygulanmasinda genelde fayda olan seylerdir diye düsünüyorum. Bunu belirttikten sonra bazi ek bilgilerin de sunulmasinda fayda görüyorum, 'seyleri oldugu gibi görebilmek' baglaminda.

Mesajdaki bir cümleden bu mesajlarin 1981 yilinda verildigini anliyoruz.

"Bir çok kisi bunu uyguladigi takdirde, önümüzdeki bu yillarda, özellikle bu 10 yilin [1981-1991] ilk yillarinda, alt seviyelerden yogun bir biçimde öyle bir Sevgi ve Isik pariltisi yükselecektir ki, biz de mevcudiyetimizin frekansini düsürebilecek ve sizinle bizim frekanlarimizi harmanlayacak bir pozisyona girebilecek ve herkes için asgari bir zorluk ve rahatsizligin sözkonusu oldugu kitlesel bir tahliyeyi gerçeklestirebilecegiz  ." Hatonn

Yukariya kopyaladigim alinti cümleden bunu anliyoruz. Simdi, görüldügü gibi bu bir eski mesajdir bugün için (2011 yilindayiz). O zaman gerçekten bir nükleer kiyamet ihtimali vardi. Bunu Kryon da açiklamistir. Eger, 1987'deki dünyanin enerji ölçümü melekleri ve uzaydaki varliklari sasirtacak derecede beklenenden farkli ve yüksek çikmasaydi, 1999-2000 yillari civarinda bir nükleer savas bekleniyordu. Hatta, bu savasin nerde, nasil baslayacagi, ve bas aktörlerinin kimler olacagi bile tahmin edilebiliyordu. Yanlis hatirlamiyorsam, nükleer kiyamet, Israil'deki bir durum yüzünden (ki, bu bizi hiç sasirtmasa gerek) çikacakti, ve, Çin, Amerika ve Rusya gibi belli basli ülkeler bir nükleer savasa giriseceklerdi, ve dogal olarak, bu dünyayi yasanilacak bir yer olmaktan çikaracak, ve genel anlamda bu bir 'SON' olacakti. Iste bu savas, yani nükleer kiyamet olsaydi, yukardaki mesajda belirtilen 'TAHLIYE', 'GEMILERLE KURTARILMA' senaryolari devreye girebilecekti.

Simdi, o ihtimal 'BY-PASS' edilmistir. Yani, realize olmamistir, yanindan, kiyisindan, teget geçilmistir.

Gemi ve tahliye planlari realize olmamis ihtimaller olarak geride kalmistir. Ancak, o zaman için bu durumun gerçeklesme ihtimali vardi. Tüm bunlar, 1987 yilinda degismis, yeni plan uygulamaya koyulmustur. Yeni planda insanoglu dünyada kalacak, iki ileri bir geri, yalpalayarak, yada, yavas yavas da olsa Altin Çaga dogru ilerleyecektir.

Insanligin içindeki duruma göre disardaki durumlar sekillenir. Insanligin ruhsal alanindaki kollektif isik katsayisi gezegendeki bir nitelige yansir ve bu her 25 senede bir ölçülür. En son ölçüm olan 2012 yilindaki ölçümden bir evvelki ölçüm olan 87 yilindaki ölçüm tüm beklentilerin aksine sürpriz bir sekilde yüksek çikinca, insanlikla ilgili, insanligin dünyada varolusu ile ilgili tüm planlar degismistir. Bu baglamda, muhtemel tahliye planlari da (en azindan simdilik) rafa kaldirilmistir.

Insanliktaki gizli ruhsal isik genel olarak artinca, isik isigi çekmis ve aydinlanmis yüksek boyuttan bir varlik (Kryon) dünyamiza gelmistir. Bu, 'aydinlanma : aydinlanma', yani, 11:11'dir. Ve, içine girmekte oldugumuz çagin sembolüdür. Insanlik, bu yeni süreç ile ilgili bilgileri bu varliktan almaya baslamistir.

Süreç, bir kisim insanlari dünyadan gemilerle tahliye etmekten daha çok, dünyamizi o gemi haline getirme sürecine dönüsmüstür. Süreç, gerçekten de bu dünyayi içinde yasanabilecek bir cennet haline dönüstürme sürecine dönüsmüstür. Hem yasanabilir hale getirmek, hem de üst boyutlara tekamül edebilmenin, aydinlanmanin uygun ve güzel bir rampasi (yükselis platformu) haline getirmek..

sevgi ve saygiyla..  

Yukarı Dön Göster misafir's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: misafir

mahmutf
venüs
venüs

Gönderen: 17-Agustos-2011 Saat 16:03 | Alıntı mahmutf

Mesajin icerigini dogru algilamisiniz ve iyi analiz etmisiniz sevgili misafir,yanliz bahsedilen toplu tahliye endikasyonu nukleer felaketlerle veya armegeddon savasi ile bir baglanti olsada,daha ziyade bunun 2012 yilinda yasanacak olan degisimlerle ilgili ufak capta bir uyari olabilecegini dusunmustum,bir baglamda bir cok olaya isaret eden bir mesaj,nukleer felaket senaryosu by-pass edildigini varsayarsak artik bir toplu tahliyeden bahsetmek abes olur.

2012 sendromu icin halen kisa capli bir tahliye soz konusu olabilecegini unutmayiniz,bunun yukselis/hasat ilgili veya 26bin yllik siklus dongusunun getirecegi degisim/donusumler sadece beseriytin bilinc/dusunce bazinda sinirligi olmadigini/kalmayacagini anlamak gerekir.

bu degisimler ayni zasmanda jeolojik ve ekolojik ile ilgili yer kabugun manyetik katmanlarinda olusturacagi taribat soz konusu olabilmesi..suan kozmik hamiler yoneticelerin dunya gezegenin manyetik alanlarinda olusturduklari tadilat/onarim bu surecin daha hafif atlatilmasa yardimci olmayi saglamaktadir.her ne kadar yasanacak dogal afetler ongorulsede,buyuk capli bir tahliye soz konusu olmadigina hemfikiriiz.

misafir
jüpiter
jüpiter

Gönderen: 19-Agustos-2011 Saat 01:50 | Alıntı misafir

Sevgili mahmutf,

gündeme getirdigin mesajlarla ilgili ve onlarin çagristirdigi seylerle ilgili bazi yorumlar yapmak istiyorum..

2012 yili yaklasirken, 2012'nin önemi ile ilgili ve bu sene etrafindaki beklentiler ile ilgili düsüncelerimizi, bilgilerimizi ortaya dökme ihtiyaci dogacaktir diye düsünüyorum..

2012, aslinda insanlik tarihinde çok önemli bir yil olmasina ragmen, ondan bir önceki yada ondan bir sonraki yildan çok da farkli geçmeyecek diye düsünüyorum.. tabii bu disardan bakildiginda, ve 3 boyutlu (dis fiziksel olana odaklanmis) bir algiyla böyle gözükecektir.. dogal felaketler konusu.. deprem, tsunami, firtina, sel, volkan patlamalari, salgin hastaliklar-yeni virüsler-yeni hastaliklar, ekonomik krizler, vs..  bunlar olabilir, ancak, bunlar kisitli olacak, bütün dünyayi hayati düzeyde etkileyecek büyük çapli bir felaket beklenmiyor.. seneler önceden verilmis maksimum oran % 0.5 tir (Kryon).. yani bu süreçte dogal felaketlerle dünya degistirebilecek kitlelerin toplam dünya nüfüsuna orani.. bu oran bir maksimumdur ve çok daha az da olabilir.. dünya nüfusu bugün 7 milyarsa bu maksimum oran 35 milyon kisi ediyor ve bu da hiç de küçük bir oran degil, geçen okyanustaki tsunamide yaklasik 250.000 kisinin dünya degistirdigini dikkate alirsak.. ekonomik krizler, eger olur ise, yine bunlar hayati düzeyde degil, ama, aslinda, ekonomik sistemlerin daha iyiye evrimlesmesi için bir 'budama' vazifesi görecektir.. ayrica, bizim görebildigimiz, dünya ve insanlik, yeni enerjiyle ne kadar çok ayni hizaya gelirse, uyumlanirsa, felaketler-krizler o kadar çok elimine edilmis, yada minimize edilmis olacak.. ya da, bunlar daha iyinin daha çabuk ortaya çikmasi için bir katalizör vazifesi görecektir..

2012 ile ilgili olarak, dünyadaki metafizik topluluklar 21.12.2012 gününde bir kutlama yapma seklinde bir hazirlik içerisindeler... yani o günü kutlayarak geçirmek niyet ediliyor..

Kuran'dan verdigin ayet.. bu tür iliskilendirmeler benim hosuma gidiyor, parçalari biraraya getirmek açisindan, daha kapsamli bir resim olusturabilme açisindan...

23 / MU'MINÛN - 28 Böylece sen ve seninle beraber olan kimseler, gemiye bindiginiz zaman: “Zalim kavimden bizi kurtaran Allah'a hamdolsun.” de.

Simdi, açiklamaya çalistigim gibi, su anda bütün dünya, bütün insanlik o gemiye bindirilmis durumda. Kryon, zaman zaman mesajlarinda, kutlama yapmamizi, hatta bir anit-abide dikmemizi salik vermistir.. basimiza gelmeyen felaketleri kutlamak (ve buna sükretmek) adina.. bugün, dünyayi ve insanligi bir nükleer felakete ve hazin sona (kiyamete) dogru götüren iki kutuplu dünyadan kurtulmusuzdur.. dünün iki süper gücü (yecuc-mecuc), ki sözde insanligi islah etme iddiasiyla, dünyayi gerilime sokmus, savas güdülerini pompalamis, ve dünyanin ve insanligin yok olmasini yakinlastirmistir.. bugün, o iki kutuplulugun yerinde yeller esiyor, onun yerine, dünyada çok odakli, ve güçlerin daha dengeli dagildigi bir güç yapilanmasi var, ve, bu dünya barisini daha mümkün hale getirmektedir.. peki, o durumdan bu duruma nasil gelindi ? Hangi güç, ki, bu iki süper güçten de daha üstün bir güç olmali bu, dünyanin hakimi oldugunu iddia eden bu iki süper gücü hizaya getirdi ?

Öyleyse, ayetteki,

“Zalim kavimden bizi kurtaran Allah'a hamdolsun.” de.

tavsiyesinin geregini yerine getirmek için en dogru yerde degil miyiz acaba diye düsünmek gerekiyor bence..

Simdilik, bu kadar..

Sevgi, saygiyla..

adilenur
Yönetici
Yönetici
Simge
Editör

Gönderilenler: 1885
Gönderen: 08-Eylül-2011 Saat 10:53 | Alıntı adilenur

2011 Eylül Dünya Durum Raporu ve Türkiye     

Bu ay, dünya olaylari hakkinda, gidisatin nereye dogru oldugu hakkinda, ifade edilip paylasilabilecek çok fazla sayida çesitli ruhsal planlardan ruhsal ve dünyasal tebligler var. Olaylarin içinde her gün yeni bir süreci gözlemliyor ve yasiyoruz. Dünya yeni bir dünya dogurmak için dogum sancilarina devam ediyor. Ancak bu ay bunlari paylasmak yerine tebliglerin vermek istemis oldugu mesajin özüne inersek, hepsinde su ortak noktayi görecegiz. 

Kendi sorumlulugunu alan, -baskasi yapacak diye beklemeyen- yaptigi seçimleri takip edip, içinde bulundugu ortamda yarattigi etkilesimlerin sonuçlarini kendi bünyesinden geçirerek yeni yaratimlara giden bir ruh varligi kisvesi icab etmektedir. Bu kisveye yasayan üstad denmektedir. Bu kisi öte alem ile bu alemi bir etmistir. Kisacasi dualite halinin kutbiyet içeren kavramlarinin üstüne çikmistir. Tabi burada ne kadar kalacagini varligin gene kendisinin yapmis oldugu seçimler belirleyecektir.  Ortak noktaya geri dönersek kisaca halk tabiri ile yarin ölcekmis gibi ibadet edip, hiç ölmeyecekmis gibi çalisma olarak betimlenen bir hali yani AN'da olmaya odakli bir yasam modeli önerilmistir. Içinde bulundugu anin hakkini verirken yapacagi tek sey varligin kalbinden -suurundan- gelen gerçek sezgileri ve içsel anlayislari takip etmesi yeterli olacaktir. Bu iç seslere kulak kabartanlara bu sesler rehberlik edecektir. Iste bu noktada istikbalimiz ne olacak dersek zaten istikbalimizin içinde bulundugumuz halde oldugunu görmemiz gerekmektedir. Bu hali baskalari ne ekerseniz onu biçersiniz diye tarif etmisler.

Olaylari kisaltirsak "Her zaman dogruyu söyle; ne dedigini hatirlamak zorunda kalmazsin. - Mark Twain"

maddeveruh

Yukarı Dön Göster adilenur's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: adilenur

mahmutf
venüs
venüs

Gönderen: 08-Eylül-2011 Saat 22:48 | Alıntı mahmutf

Sevgili misafir sizi takip ettigim kadariyla sadece bir kozmik bilgi odakli bilgileri takip ederek,o bilgi uzerine degelendirme ve tanzim ediyorsunuz.sunu unutmamak gerekki , kozmik bilgiyi paylasan butun ruhani varliklarin farkli farkli mecralarda bilgi paylastiklarini,aktardiklarini hatirlatmak isterim..kryon varligin aktardigi bilgiler sadece ongorulen olaylarin resmin bir potresini cizerek,detaynini irdelemeden,inmeden bilgi aktarmaktadir..sadece bir odakli bilgi yerine bir cok kozmik bilgiyi takip ederek genel bir senteze baglayarak yorum yapmakta fayda var diye dusunuyorum..yukarda aktardigim bilgi olsasi bi nuukler felaket in dogrucagini izdiraplardan dolayi toplu bir tahliye soz konusuydu,,yanliz konu sadece nuukler felaket veya armegeddon savasi ile sinirli degil.onumuzde bulunan donem bir yukselis donemi oldunu unutmamak gerekir..varligin evrim gelisimi ile ilgili rasyonel bir tanzim ile degelendirilecek bir hasatl/yukselis zaman/donemi ,bu sendromunu iyi degelendirmeniz ve iyi takip etmeniz gerekir..size verecegim bu linkten konu hakkindan bir degelendirmesi yapilmisdir,ingilizce oldundan burada paylasamadim..umarim bir faydasi dokunur..

http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/comet-elenin-i s-a-mother-ship-of-the-galactic-federation

mahmutf
venüs
venüs

Gönderen: 21-Eylül-2011 Saat 20:19 | Alıntı mahmutf

Ölüm Yıldızı Elenin Yaklaşıyor

Arkanıza yaslanın ve derin bir nefes alın

Ian Xel Lungold ve Dr. Carl Johan Callerman gibi araştırmacılara göre, Maya takviminin gerçek bitiş tarihi 21 Aralık 2012 değil, 28 Ekim 2011. Yani, genel olarak kabul edilen tarihin 13 ay ve 3 hafta öncesi. Fark ne peki? Araştırmacılara göre Arguelles ve diğerlerinin sonuçlarını dayandırdıkları hesaplamaların, Papa Gregory’nin 1582′de tanıttığı Gregoryen takviminin artık gün sayılan 29 Şubat’ı Maya takviminin aksine hesaba katmıyor olması.

Bu durumda gerçekten çok az zamanımız kaldı demektir.Durumun ciddiyetini anlamanız için size elenin adı verilen gök cisminden bahsetmek istiyorum :

Su anda komet olarak siniflandirilan bu nesneyi, Leonid Elenin ismindeki bir Rus astronom, 10 Aralik 2010 senesinde bir 45cm teleskop ile Mayhill-New Mexico'daki ISON-NM Observatoryum'undan kesfetmistir.Nasa'nin bu cisme verdigi kod - (C/2010 X1)

Nasa resmi sitesinde yaklaşan gök cisminin ayrıntılı yörünge kayıtlarını veriyor.Görmek için

İlginç bir ayrıntı : Bu gök cismini keşfeden rus astronomun adı leonid ve anlamı meteor yağmuru ?
Hatırlarsanız Deep Impact (Derin Darbe) isimli film, gezegenimize bir takım yıldızının çarpmasını konu alıyordu. Bu takımyıldızının Deep Impact filmi ile ilgili benzerlikleri:
Filmde ABD başkanı yarı beyaz, yarı zenciydi (Morgan Freeman). Şimdiki ABD başkanı Obama.
Filmde takımyıldızını keşfeden çocuğun adı LEO Biederman’dı. Rus ismi. Leonid Elenin de bir Rus.
İki kaşif de Ocak doğumlu.
İki takımyıldızı da ayın 10′unda keşfediliyor. 10 Mayıs 1999 ve 10 Aralık 2010. Arada 11 yıl fark var. Yıl 2011.Bütün bunlar tesadüfmü ?

Rusya savunma bakani Serdyukov,yörüngesindeki anormalliklerden dolayi bu cismin zeka sahibi kimseler tarafindan yönetildigini iddia ediyor.Seti projesinde görevli bilim adamları da aynı görüşteler.

Son gelişmelere göre marduk yada nibiru olarak bilinen efsanevi gezegenin elenin olmadığı izlediği yörüngeden anlaşılmakta.Ancak elenin gibi dünyaya çok yakın geçecek olan apophis,honda,levy,yu55 gibi büyük göktaşlarını bize doğru yönlendiren büyük bir gezegenin varlığı tartışılmakta.Bu gezegenin efsanelerdeki marduk/nibiru olması ihtimali konuşuluyor.

Elenin dünyaya yaklaşırken nasıl bir etki yarattı olaylar ve tarihleri :

2/20/08 Endenozya deprem 7.4. Elenin 11.617 au uzaklikta
2/25/08 Endenozya deprem 7.2
Elenin-Günes-Dünya ayni hizadalar
5/12/08 Çin deprem 7.9
Elenin-Mars-Günes
2/18/09 Kermadec Islands 7.0
Elenin-Dünya-Günes
5/18/09 Los Angeles 4.7
Elenin-Dünya-Jupiter
5/28/09 Hondorus 7.2
7/15/09 New zealand 7.8
Elenin-Merkür-Dünya
8/09/09 Japonya 7.1
Elenin-Merkür-Dünya
9/29/09 Sunola islands 8.1
Elenin-Günes-Dünya
2/27/10 Chili 8.8 (Bu depremde dünyanin ekseninde kayma oldu)
Elenin-Dünya-Günes
2/27/10 New zealand 7.1
Elenin-Günes-Merkür-Dünya
1/19/11 Pakistan 7.3
Elenin-Dünya-Jupiter
1/03/11 Chili 7.0
Elenin-Dünya-Jupiter
11/3/11 Japonya 9.0
Elenin-Dünya-Günes

Gelecekteki hizalanma tarihleri :

08-12 Nisan arasi 2011,Elenin-Dünya-Venüs,bu noktada Elenin-Dünya mesafesi 1.8 AU
06-Eylül 2011, Elenin-Merkür-Merih
25-Eylül 2011, Merkür-Günes-Elenin-Dünya
11-Ekim 2011, Günes-Elenin-Jüpiter ,bu noktada elenin'e yakinlik 0.246.Günes-Dünya mesafesinin çeyregi.
16-Ekim 2011 Elenin dünyaya en yakin durumda 0.232 AU
20-Ekim 2011 Elenin dünyanin yörüngesinden geçiyor
02-Kasim 2011 Dünya Elenin'in yörüngesine ve kuyruguna giriyor.
25-Kasim 2011 Güneş-Dünya-Elenin ayni hizadalar
04-Aralik 2011,Elenin uzaklasirken Günes-Merkür-Dünya ile hizalasiyor.
25-Aralik 2011,Merih-Elenin-Jüpiter ayni hizadalar
21-Aralik 2012'de Elenin-Dünya-Günes son olarak hizalasiyorlar.
Kişisel görüşüm elenin güneş dünya hizalanmalarının diğer hizalanmalara göre daha yıkıcı olduğu yönünde ayrıca dünyaya yaklaştıkça bu hizalanmanın yarattığı depremlerin şiddeti doğru orantılı olarak artmakta.Bu durumda bir sonraki hizalanma tarihi olan 25 eylül 2011'de 9 üzeri şiddette depremlerin olması ihtimali bir hayli yüksek görünmekte.16 ekim 2011 elenin-dünya arasındaki mesafenin en kısa olacağı gün olacak ve çıplak gözle izlenebilecek.2 kasım 2011 tarihinde dünyamız elenin'in 900.000 km uzunluğundaki kuyruğuna girecek ve büyük ihtimalle yoğun meteor yağmurlarına maruz kalacağız.

Amerika Rusya Norveç Türkiye ve diğer Avrupa ülkeleri devasa nükleer sığınaklar yaptırıyorlar.Soğuk savaş dönemi bittiğine göre bu hummalı sığınak çalışmaları nükleer savaş ihtimaline karşı yapılmıyor.Nükleer bombalarla aynı etkiyi yaratacak iki şey var; birincisi gezegenimize doğru gerçekleşecek büyük bir güneş patlaması ikincisi milyonlarca tonluk göktaşlarının yeryüzüne çarpmaları.Bu ihtimallerin sadece birisi bile gerçekleşirse insan nesli yokolma tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.Son olarak Güney Afrika'dan bir Zulu kehanetini aktarmak istiyorum :

Credo Mutwa bir Zulu Shaman.80 yaslarindayken 2 ekim 1999'da,California'daki Living Lakes Conference'de dünyaya sunlari söyledi ;

"Sizlere şu iki şeyi de söyleyeyim.Biri şöyle,geçmişte kabilemin yaşli bilgelerinden duyduğuma göre tatlı su binlerce sene önce şimdiki gibi bol değilmiş.O zamanlar Mu-sho-sho-no-no tipinde, korkunç ve çok uzun kuyruklu bir yıldız göklerimize çok yaklaştı,o kadar yaklaştı ki dünya tersine döndü,sanki gök yer oldu ve yerde gök.Güneş güneyden doğmaya ve kuzeyden batmaya başladı.Göklerden yanar katrana benzer alevler yağmaya başladı ve kaçamayan her canlıyı yaktı.Bunun arkasından dev gibi seller gelmeye başladı ve buna o kadar kuvvetli rüzgarlar eşlik ettiki,dağların tepelerini uçurdular.Bunun arkasından dağlar kadar buzlar yere düşmeye basladı ve dünya birçok nesil süresi buzlar altında kaldı.Bunun sonunda insanlar hayret içinde oluşan ve içilebilinen tatlı suyun oluşunu seyrettiler.Sular denizlerden kaçan balıklarla doluydu.
Bu bize atalarımız tarafından verilmiştir ve bunun Kızıl Boğa senesinde yeniden tekrar edeceğini anlatmışlardır.Kızıl Boğa senesi 2011-2012 süresidir."

mahmutf
venüs
venüs

Gönderen: 21-Eylül-2011 Saat 20:21 | Alıntı mahmutf

Son Aylarda Dünyadaki Garip Olaylar ve Dogal Afetler Yazdir E-PostaPDF

http://www.youtube.com/watch?v=fUqbdfKoP9c&feature=playe r_embedded

Artan depremler ve tüm gezegende ortaya çikan tarihi dogal felaketlerin ortasinda, son aylarda dis kaynaklardan (sahte) Uzayli Tehditleri beklentisi tartismalari ve uyarilari var.

Elenin kuyruklu yildizi, Asteroidler, sönmüs yildizlar ile, gökyüzünde ve bulutlarda tanik olunan önemli sayida garip fenomenler ve dünyanin etrafinda isitilen ve hissedilen ugultular ve titresim gürültüleri var. Chemtrails ile birlikte UFO gözlemleri artmaya devam ediyor.

Bu video son birkaç aydaki dogal olaylarin iyi bir izlenimini veriyor.

------------------------------------------------------------ --------

Elenin Kuyruklu Yıldızı Keskin Dönüş Yapıyor PDF Yazdır E-Posta

5 Eylul 2011

2 Eylül’de Elenin’in en son resimlerini yayınladıktan sonra, SECCHI -US Navy sitesi aniden kapandı.

Şaşırtıcı: Bu kuyrukluyıldız yön değiştiriyor ve keskin dönüşler yapıyor ve bildiğimiz gibi kuyruklu yıldızlar keskin dönüşler yapmaz. Aşağıdaki videoya bakın.

http://www.youtube.com/watch?v=OQE3LDoA0z4&feature=playe r_embedded

Richard C. Hoagland, Elenin Kuyruklu yıldızının bir uzay gemisi veya zaman kapsülü olduğunu ve insanlık için dünyayı değiştirecek bir mesaj getirdiğini iddia ediyor.

Yeni resimler Elenin’in etrafında tetrahedral bir kalkan olduğunu gösteriyor.

Çin uzay ajansının yayınladığı raporlara dayanarak Astronomi Araştırmacısı Sergio Toscano Elenin kuyruklu yıldızının arkasında yaklaşan bir UFO olabileceğini söyledi. “Çinli bilim adamları, geçen yıl Aralık ayında keşfedilen kuyruklu yıldızın arkasında küme dedikleri bir şey olduğunu, bunun küresel küme anlamına geldiğini veya belki yabancı uzay gemisi olduğunu söylüyorlar”

Rapora göre, bu gövde kuyruklu yıldızın kuyruğunda bulunuyor ve bilinmeyen “garip ve belirsiz” bir oluşumdan gelen gizemli sinyallerden sonra analiz edildi.

Toscano’nun sözlerine göre Çinliler uzay gemisinin doksan gün boyunca aynı yerde konuşlandığını söylediler.

Daily Chronicle’a göre, bu fenomen NASA’nın Astrobiyoloji Programının yeni yöneticisi Rosie Redfiel tarafından kanıtlarla desteklendi. “Ama NASA kuyruklu yıldızın yörüngesinin hesaplamalarını ve projeksiyonlarını yapmaya başladığı zaman, yanlış olan bir şey olduğunu kavradılar ve yaptıkları ilk şey konuyla ilgili bilgi sağlayan websitesini uzaklaştırmak oldu” diyor Toscano.

mahmutf
venüs
venüs

Gönderen: 26-Eylül-2011 Saat 22:55 | Alıntı mahmutf

Andromeda Konseyinin Elenin, kahverengi cüce, Nibiru, yerküre degisiklikleri, 4B Dünya Ile Ilgili Güncellemesi

Alfred Lambremont Webre, JD, MEd

www.exopolitics.com

11 Eylül 2001’de yayinlanan, bu görüsmeciyle yapilan kapsamli ExopoliticsTV röportajinda, Andromeda Konseyinin temsilcisi, Dünya ile iletisim için Andromeda Konseyinden aldigi güncellemeleri derinligine konustu.

Bu Andromeda Konseyi güncellemeleri Elenin Kuyruklu Yildizi ve onun dogasi ve fonksiyonu hakkinda kapsamli bir tartismayi içeriyor, söylenildigine göre Elenin günes sistemine giren göksel gövdelerin arka arkaya gelisinde önde geliyor.

Andromeda Konseyinin temsilcisine göre, günes sistemimizi güncelleyecek (yükseltecek) bu beklemedeki göksel gövdeler sunlari kapsiyor: (1) günes sistemimizi ikili günes sistemi yapmak için gönderilmis kahverengi cüce, (2) ileri 3 ncü boyut zeki insan uygarligi tarafindan iskan edilmis yeni bir gezegen, (3) ve günes sistemimizde girmekten kaçinmasi için, iskan edilmis Nibiru gezegeninin sonucu günes sistemimizin üzerinden geçisi; Nibiru’nun sakinleri Annunakiler tarafindan Dünya insanligi üzerindeki saldirganlik döngüsünü kirmak için Andromeda Konseyinin kendisinin görüsmesiyle ulasilan sonuç.

Andromeda Konseyinin güncellemesi ayrica 2011’in kalaninda, ve 2012 – 13 periyodu sirasinda insanligin bekleyebilecegi yerküre degisimlerinin tartismasini içeriyor.

Andromeda Konseyine göre, günes sistemindeki bu bildirilen yeni degisiklikler Dünya gezegeni dahil tüm günes sisteminin boyutsal geçisiyle olan dönüsümün gerekli bir parçasidir.

Elenin Kuyruklu Yildizi ve günes sistemimizin göksel gövde güncellenmesi

ExopoliticsTV röportajinda Andromeda Konseyi temsilcisi (Tolec) Elenin Kuyruklu yildizinin rolünü ve zekice tasarlanmis bir konvoy seklinde Elenin Kuyruklu yildinizi izleyen ard arda üç önemli göksel gövdeyi tartisiyor.

Tolec, Andromeda Konseyine göre, bu göksel gövde güncellemesinin fonksiyonunun, günes sistemimizin 3B boyuttan 4B boyutlu bir günes sisteminde evriminin bir parçasi oldugunu ve boyutsal geçisle bu dönüsümde Dünyayi ve insan uygarligimizi kapsayacagini ifade ediyor.

Günes sistemimizin göksel beden güncellemesi

Tolec günes sistemimizin bu göksel gövde güncellemesinin anahtar veçhelerini tartisiyor. Andromeda Konseyine göre bu bildirilen gelmekte olan güncellemelerin yazili özeti asagida.

ELENIN, TEKOMA ve NIBIRU

Bu Göksel Gövdelerin her biri ile ilgili gerçekler

1.) Elenin nedir?

YANIT: “ Dogal bir göksel gövde, küçük bir kuruklu yildizdir, ama buz ve gazdan çok kayadan yapilmistir. Elenin kendisini izleyen Üranüs büyüklügünde kahverengi cüce olan Tekoma’nin gelisi için ‘yolu temizliyor’. Eliptik yörüngesiyle Elenin tabiri caizse Tekome’yi emanet etmek için günes sistemimize girecek ve sonra ayrilacak.”

2.) “Dünyadaki birçok insan Elenini çevreleyen piramit seklinin farkinda. Bu neyle ilgilidir?”

YANIT: “Teknolojinin farkindayiz, Elenin kuyruklu yildinizin genel alani üzerine piramit sekilli bir kuvvet alani yansitan bir denetleme cihazidir. Sadece uzayda bir problem oldugunda bu cihazin bu sekilde aktive edildigi görülüyor. Bu teknolojinin ayrica Tekoma’nin Dünyanin günes sistemine verebilecegi olasi aksamalari minimize etmek için Elenin ve Tekoma’yi rotada tuttugu görülüyor.”

3.) “O zaman neden Elenin Günes sistemine dogru geliyor?”

YANIT: “Elenin sadece Tekoma için yolu temizliyor.”

4.) “Elenin’in kendisinin gelisi direkt olarak herhangi rahatsizliklara veya Yerküre degisimlerine neden olacak mi?

YANIT: “Hayir”

5.) “Tekoma nedir”

YANIT: “Üranüs gezegeni büyüklügünde kahverengi bir cücedir. Dünyanin günes sistemine yaklasik olarak 2011 Ekim ortalarinda varacak; ve yeni, daha küçük, çok parlak olmayan ikinci bir günes olarak bu günes sistemine yerlesmesi bekleniyor. Venüs ile Dünyanin arasina yerlesmesi bekleniyor, ama Venüse Dünyadan daha yakin.”

[Editörün Notu: ExopoliticsTV röportaji sirasinda Tekoma’nin fiziksel görünebilirligi soruldugunda, Andromeda Konseyi Tekoma’nin su anda teknolojik bir paravan veya kalkan ile “örtüldügünü” ve Dünyaya görünmez oldugunu belirtti. Tolec “paravan” mekanizmasinin ne zaman kaldirilacagini ve Tekoma’nin günes sistemimizde ne zaman görünen bir “2 nci Günes” olacagini bilmedigini söyledi].

6.) “Tekoma’nin gelisiyle günes sisteminde, daha önemlisi Dünyada olabilecek olasi rahatsizliklar nedir?”

YANIT: “Çoklu Andromeda Konseyi biyosferleri, siz bunlara gezegensiler de diyebilirsiniz, bunlar esasen çok büyük uzay gemileridir. Her biri birkaç bin mürettebata sahiptir. Kollektif olarak bu biyosferler Tekoma geldiginde Dünya gezegenini ve günes sistemindeki birçok diger gezegenleri sarmalamak ve tampon olusturmak için birlesik kuvvet alanlarini yansitacaklar. Onlarin çabalari mümkün oldugu kadar Tekoma geldiginde ve yerine yerlestiginde Dünya gezegenindeki potansiyel titresim etkilerini ve rahatsizliklari minimize etmektir.”

7.) “Zaten ara sira Dünyaya görünür olan kahverengi bir cüce yok mu – Dünyanin Günesine yakin?”

YANIT: “Iyi soru. Evet var. Uzun süredir orada. O, kirmizidan kahverengiye dönüsme sürecinde. Ancak, Günesinizden ölçüldügü gibi, o sizin Günesinizden yaklasik olarak 3 milyar isik yili uzaklikta. Bu mesafeden dolayi, Siz Dünya gezegenindekiler onu nadiren görürsünüz.”

8.) “Tekoma neden Dünya’nin Günes sistemine geliyor?

YANIT: “Bu olay, onun gelisi onun kendi evriminin bir parçasi.

“Ayrica bu günes sisteminin ikili bir yildiz sistemi olmasi günes sisteminin kaderi. Sonuç olarak, Tekoma gece gökyüzünüzü de aydinlatacak, yani gece gökyüzünüzü daha parlak yapacak.

Bu noktadan itibaren gece gökyüzünüz bazi gece vakitlerinde tan vakti gibi görünecek.”

8a. “Dünyanin gece gökyüzü içinde Tekoma’nin olmasiyla nasil görünecek?”

“Gece zamani: Dünyadaki insanlar Tekoma’yi pastel sari & pastel turuncunun karisimi olarak görecekler. Nihohia’nin pastel pembe/pastel mor/pastel mavi renklerin enine bantlarina sahip oldugu görülecek ve onun ayi pastel mavimsi beyaz renkli görünecek. Kendi ayinizi 2 p.m. civarinda göreceksiniz. Gündüz zamaniyla karsilastirildiginda, bu yeni göksel gövdeler gece daha büyük görünecekler.”

8b. “Dünyanin gündüz gökyüzü Tekoma ile nasil görünecek?”

“Gündüz zamani: Dünyadaki insanlar Günesi büyük & sari olarak görmeye devam edecekler; Tekoma, kahverengi cüce, bir isik gövdesi olarak, turuncu renk yayan çok küçük bir günes. Günesinizle karsilastirildiginda Tekoma yeni kullanilmamis, silgi basi diyebileceginiz büyüklükte olacak. Nihohia, gezegen – eger kullanilmis bir kursunkalem alirsaniz ve bir parça kagit üzerine bir nokta yaparsaniz, Nihohia bu kadar büyük görünecek; ve onun ayi çok ince uçlu bir kalem ile bir nokta yaparsaniz, bu büyüklükte görünecek. Perspektif olarak, eger günesinizi yuvarlak bir saat yüzü olarak düsünürseniz, hepsi sag alt kösede saat 4 – 5’in etrafinda yerlesik olacak.

9.) “Nihohia nedir?”

YANIT: “Nihohia Tekoma’ya esilk eden küçük bir gezegendir. Pluto’dan daha küçüktür ve kendisiyle birlikte çok küçük bir ay getiriyor. Her ikisi de Tekoma’ya çok yakin bir yörüngede dönüyor. Nihohia gezegen yüzeyinin altinda yer alti sehitlerinde yasayan insanlar var. Bazi insanlar Kafkas irki görünümlü ve bazilari yumusak, pastel mavi derili görünüyor, kadim Hindistan’in en eski metinlerinde haklarinda ilk kez yazilan mavi derili insanlarin uzak kuzenleri. Nihohia irklari da birbirleriyle karisti. Hintçe konusan Dünyali bir insan ayni sekilde bu insanlarla konusabilir. Onlar çok sakin, uyumlu, barisçil insanlardir. Ayrica çok ileri evrimlesmis insanlardir. Kendi aralarinda hiç çatismazlar. Bu günes sistemine gelmeleri, 4 ncü boyuta tekamül etmeleri ve bu boyuta kendi çok – fasetli geçis ve dönüsümleriyle Dünya insanlarina yardim etmeleri onlarin kaderidir.

Bu insanlarin bugün yasadiklari çesitli merkezi sehirlere giden yer alti tünelleri vardir. Onlar teknolojiye sahipler. Spesifik olarak gezegenlerine kalkan olusturmak için bir kuvvet alanina sahipler. Kuvvet alani yolculuklari sirasinda gezegenlerinin parçalanmamasi veya yok olmamasi için gezegeni korur. Onlarin aylari içlerinde insanalrin yasadigi bazi yer alti uzay istasyonlarina sahiptir. Nihohia’yi koruyan ayni kuvvet alani ayini da korur. Bu insanlar kozmosta Nihohia’da yaklasik 100,000 yildir gezinmekteler ve yolculuklari sirasinda birçok diger uygarliklar & insanlar ile samimi dostça iletisimlar kurdular. Su anda 3 ncü boyut insanlar olan 3 ncü boyut bir dünyadir. Aynen Dünya gibi 4 ncü boyut dünyasina dönüsecekler. Insanlari da dönüsecek.”

10.) “Nibiru hakkinda ne diyorsunuz?”

YANIT: “O Jüpiter büyüklügünde bir gezegendir. Tekoma’nin biraz arkasindan takip ediyor.”

11.) “Nibiru gezegeni üzerinde veya yeraltinda yasayan insanlar var mi?

YANIT: “Evet. Nibiru’da yasayan 4 ncü boyut insanlar var. Nibiru’nun insanlari Dünya zamaniyla son 2,000 yilda 4 ncü boyut oldular. Dünya insanlari tarafindan Annunaki olarak biliniyorlar. Ama gerçekte Annunaki Nibi olarak bilinen insanlarin çogunlugunun sadece küçük bir kismidir, küçük bir klandir.”

12.) “Nibiru’nun Dünyanin günes sistemine girmesiyle neler olacak?”

YANIT:: “Hiçbir sey. Nibiru Dünyanin Günes sistemine girmeyecek. Dünya insanlarinin ve Nibiru insanlarinin yararina, Andromeda Konseyi Nibiru insanlarinin Dünyanin insanlarina müdahale etmemesi için onlarla görüstü. Bu görüsmenin parçasi olarak Andromeda Konseyi, Nibiru’nun Dünyanin günes sisteminin çok üzerinden geçmesi için, Nibiru’nun [ve aylarinin] yörüngesini itelemek üzere teknolojilerini kullanmalari için 5 nci boyut varliklarinin yardimini sagladi.

“Bundan dolayi, Nibiru’nun Dünyanin günes sisteminin üzerinden geçmesinden kaynaklanacak ‘neden & etkiler’ olmayacak, Yerküre degisiklikleri olmayacak. Hiç. Dünyanin günes sistemi için, bu sanki nazik bir rüzgar esmis gibi hissedilecek.”

13.) “Yaklasik olarak ne zaman, Dünya zamaniyla hangi ayda, Nibiru günes sisteminin üzerinden geçecek?”

YANIT: “Nibiru günes sisteminin üzerinden yaklasik Kasim sonu ile Aralik 2011 in ortasi arasinda bir zamanda geçecek. Yine, günes sistemi için bu sadece sanhi hafif bir rüzgar esmis gibi hissedilecek, daha fazlasi degil.”

14.) “5 nci boyut varliklari Nibiru’nun günes sisteminin üzerinden geçmesi için planlanan yörüngeye itelemek için teknolojilerini kullansalar da, Nibiru’dan bu günes sistemine hala gelecek olan bir etki var mi, herhangi Yerküre degisimlerini tetiklemek açisindan?”

YANIT: “Hayir. Nibiru’nun günes sisteminin üzerinden geçmesinin neden & etkileri olmayacak.”

2012-13 Yerküre degisimleri & galaktik enerji alanlari

ExopoliticsTV röportajinda, Tolec 2012 – 13 periyodu sirasinda herhangi yerküre degisimlerinin galaktik enerji alanlarinin tetiklenmesi nedeniyle olacagini ifade ediyor. Andromeda Konseyi “biyosfer” büyük uzay gemileri 2011’in kalani ve 2012 – 13 periyodu sirasinda Yerküre Degisimlerini minimize etmek için “güç alani” üretiyor olacak.

Tolec söyle belirtiyor,

15.) “Birçok Dünya insaninin açikça tartistigi 2012& ötesi ile ilgili olan herhangi olasi Yerküre degisikliklerinin asil nedeni ne olabilir?”

YANIT: “2012’den tüm 2013’e gerçeklesecegi tartisilmakta olan olasi Yerküre degisikliklerinin çoguna, Günes sisteminin geçmek üzere oldugu galaktik ekvatoral planin merkezindeki kara deligin çekirdegindeki epeyce yüklü manyetik enerjiler neden olacak. Bu kara delik ve galaktik ekvatoral plan bölgesindeki yüksek hizli frekansli enerji bandi, her ikisi de Dünya gezegeninin artan & sarsilan titresimiyle sonuçlanan manyetik bozulmalara neden olacagi tahmin ediliyor. Bu enerji bandi 4 ncü boyut frekansinda titresiyor; Dünya & günes sistemi su anda henüz buna girme sürecinde ve en az birkaç bin yil bu titresime sahip olacak.

“Yine, aklinizda tutun, kara deligin ve 4 ncü boyutun yüksek titresiminin sarsici enerjini mümkün oldugu kadar minimize etmek için Andromeda Konseyi biyosferleri Dünya gezegeni etrafinda “kuvvet alanlari” yansitacak.

“Ama gezegende degisiklik olacak. Dünyanin evrimlesmesi için ayarlanmasi ve tekrar dengeli hale gelmesi gerekiyor. Dünyanin dengelenmesi için, gezegeni hizalanmaya geri getirmek için yerkürenin kabugunun degisimi gerçeklesmelidir.”

Andromeda Konseyi & 23 Agustos 2011 Virginia depremi

ExopoliticsTV röportaji sirasinda Tolec, 23 Agustos 2011 Virginia depreminin tektonik bir olay olmadigini ifade ediyor. Ottawa, Kanada’ya kadar hissedilen epeyce yüzeysel olan deprem, Washington, DC ve yakin bölgelerde yeraltindaki üslerde kalan Orion grileri ve Draco reptilianlari yok etmek için Andromeda Konseyinin enerji silahlari yönlendirmesinin sonucuydu.

Tolec’in Virginia depremiyle ilgili beyanati gazeteci Robert M. Stanley’in bagimsiz bulgulari ile uyumlu.

Stanley söyle belirtiyor, “Burada 6 anormallik var: DC depremi çok ilginç. DC civarindaki yer alti sehirlerinden bir veya daha fazlasinin havaya uçurulup Yildiz Kapisina emildiginden kuskulaniyorum.”

Referans: http://www.activistpost.com/2011/08/6-strange-anomalies-with -virginia.html

“Eski Beyaz Saray Air Force One subayi Wilbur Allen yillardir Filipinler’de yasiyor ve gerçek depremin nasil hissedildigini biliyor. O, son DC depreminin daha çok nükleer seviyede bir patlama gibi hissedildigini söyledi.”

“Pentagon çalisani Jim Garamone sokun binaya 11 Eylül saldirisinin anilarini tetikledigini söyledi. Ilk düsüncesinin ‘Umarim bu bir bomba veya uçak degildir’ oldugunu söyledi.”

TELIF HAKKI: Telif haklari Alfred Lambremont Webre JD, MEd, Tüm haklari saklidir

Orijinal makalenin ekli oldugu link verilerek websitelerine ve email listelerine gönderilebilir.

Bu makalenin telif hakki vardir ve yazarin yazili izni olmadan baska websitelerinde veya email listelerinde yayinlanmamalidir. Izin için: < = =text/> \n exopolitics@exopolitics.com < = =text/> Bu e-posta adresi spam botlar tarafindan korunmaktadir, Görüntülemek için javascript açik olmali. < = =text/> . Tesekkürler.

(Çeviri: Saffet Güler)

mahmutf
venüs
venüs

Gönderen: 09-Ekim-2011 Saat 17:35 | Alıntı mahmutf

Saygili arkadaslar karamsar olmayiniz,son zamanlarda dünyada,Beyaz Saray'da,Pentagon'da çok siddetli savas oluyor dünyayi ele geçirmek isteyen güçler ile kurtarmak isteyen güçler arasinda.Birkaç ay içinde inanilmayacak durumlar insanlara gösterilecek.Biraz sabir edin.
ABD ordusu,Pentagon,Beyaz Saray,Nasa,CIA ve benzeri kuruluslarda ipleri ellerinde tutan ve dünyayi idare eden güçlerden neredeyse tamamen temizlenmis durumda.Su an büyük medya yayin kanallarindeki bu güçlere çalisan sahislar toplaniyor.Su an isler 'Kirmizi Kod'durumunda.Çok gizli bir durumda oluyor bu olaylar.
Su an ABD ordusunda bu güçlere karsi isyan eden subaylar çogunlukta.
Sadece ABD'de 4 bin kisiyi tutuklamis durumdalar ve gizli yerlerde bekletiliyorlar.Bütün dünyada bu gizli güçlere bagli olan sahislar tutuklandiktan sonra dünyaya açiklanacak hersey.
Bu tutuklamalarin çok gizli bir sekilde olmasinin nedenlerinden biriside,dünya çapinda linç olaylarindan sakinilmasidir.
Bu olaylar hakkinda daha fazla bilgi edinmek isteyenler 23 Agustos 2011'de Washington ve çevresinde olan 'Deprem'i arastirsin.Bu depremin ilk kayitlari depremin derinlik merkezi olarak 100 metre'yi gösteriyordu.Bir gün sonra bu rakam,dünyanin her tarafindan Seismologlar tarafindan açiklanma isteklerinden sonra 5-6 bin metre olarak degistirildi.
Çünkü 100 metre derinlikte böyle bir depremin merkezi olmasi imkansiz bir durum.
Benim buldugum bilgilere göre o bölgede 2 tane çok büyük yer alti merkezi, çok yüksek hava basinci olusturan silahlarla yok edilmis.Bu siddetten dolayida deprem olusmus.Bu iki yeralti merkezinin DDV'larin yardimi ile imha edildigi söyleniyor.Birde dünyanin kontrolunu tamamen ellerine geçirmek isteyen insanlarla isbirligi yapan ve onlara yardimci olan Grey'ler ve Orion'lular geçtigimiz Mart ayinda dünyaya yardimci olmak isteyen DDV'lar tarafindan kovulduklari ve dünyayi terk ettikleri hakkinda haberler var.Bu bahsedilen iki yeralti merkezlerini insanlarla beraber kullaniyorlarmisti onlar.Onlarin beraber çalistigi bu insanlar tamamen yalniz,kendi baslarina kalmis bir durumdalarmis ve panik içindelermis simdi.
David Wilcock'un 14 Eylül'de,bu olaylarin içinde olan Benjamin Fulford ile yapilan bir radyo reportajini dinleyebilirsiniz,Ingilizcedir link:
Bu reportajin yazili halinin ingilizcesi internetten bilinmeyen kimseler tarafindan kaldirilmis ama Hollanda'caya çevirisi hala bulunuyor durumda.Google tercüme ile okuyabilirsiniz, 7 sayfadir.
Okuyun ve kendinize göre yorumlayin.
Ümit ederimki bu bilgiler desinfarmasyon degildir.
Hepinize saygilar ve sevgiler

misafir
jüpiter
jüpiter

Gönderen: 11-Ekim-2011 Saat 13:35 | Alıntı misafir

Arkadaslar, bazan uzun bir süre foruma göz atamiyorum, bu
defa da öyle oldu.. geç gelen cevaplarimdan dolayi özür
dilerim..

Sevgili Adilenur, madde ve ruh kaynakli alintinin
içerigine katiliyorum genel çerçevede..

Sevgili mahmutf, benim hakkimdaki tespitin dogru.. ben bu
zamanla ilgili yorumlarimi genelde manyetik üstat
Kryon'un mesajlarina, açiklamalarina dayandiriyorum..
tabii ki, bütün diger kaynaklari da degerlendirip ona
göre bir sentez yorum da yapilabilir.. ancak insanin da
enerjisi kisitli ve bir süre sonra seçici olmak zorunda
kalabiliyor.. sonuçta bir ayiklama yapip tutarli olan ve
zaman içinde kendini kanitlamis kaynaklari dikkate alma
yönünde bir seçicilige yönelmek nerdeyse bir zorunluluk
haline gelmektedir.. zaten makul olan yaklasim da
herhalde budur.. dedigim gibi, körü körüne bir inanç
degil, zamanin testine ve mantik testine tabi
tutuldugunda bunlardan geçebilen yaklasimlari takip
edebilmek olmali ragbet ettigmiz seyler, bence..
Simdi, dünyamiz için öngörülen büyük felaket senaryolari
ile Kryon mesajlarinin içerigi çelisir, bu nedenle zaten
de daha evvel öngörülen pek çok büyük felaket senaryosu
gerçeklesmeden geçtigi için, açikçasi hiçbir büyük
felaket senaryosuna ragbet etmiyoruz..
Daha evvel bazi mesajlarimizda bahsettigimiz gibi, bu
zamanda Tanrisal düzlemin , nasil diyelim, -resmi-
(onaylanmis, seçilmis) temsilcisi Üstat Kryon'dur ve
özellikle Lee Carroll kanaliyla gelen mesajlari Ilahi
düzlemin insanliga resmiyete sahip bir bildirisi
niteligindedir.. Bu demek degildir ki, diger kanallar ve
mesajlari temelsizdir, ancak, Kryon'un ki gibi bir
resmiyete, (onaylanmisliga, standart- garanti belgesi
gibi Tanri katindan bir onaylanmisliga, Tanri katindan
resmi bir imzaya sahip olmusluga) sahip degildirler.
Kuran'da anlatilan bir hikayeyi bu nedenle bugüne
uygulayabiliriz. Hazreti Musa, Firavunun büyücüleriyle
yarismak üzere biraraya gelir. Kimin hakli, kimin daha
üstün oldugunun anlasilmasi için. Önce büyücüler
ellerindeki sopalari-bastonlari yere atarlar. Bunlar
illüzyonla seyredenlere yilan haline gelmis ve yürür gibi
görünür. En son, Hazreti Musa sopasini-bastonunu yere
atar. Onunki, digerlerinden daha büyük bir yilan-ejderha
olur ve bütün diger yilanlari yutar.
Burda, bu hikayenin mecazi bir hikaye oldugunu
anlamaliyiz.
Sopalar bastonlar, alaninda uzman kisilerin iddia
ettikleri teorilere dayanak olan seyler, açiklamalaridir.
Yani, insan nasil bastona dayanarak yürürse, burda yilana
dönüsen baston bir iddiaya, teoriye dayanak olan
gerekçeler, açiklamalar yerine geçmektedir. Musa'nin
bastonunun en büyük yilan olup digerlerini yutmasi, su
anlama geliyor ki, Musa'nin teorileri, iddialari,
öngörüleri, hakli çikmis, digerlerinin iddialarini
çürütmüs, onlardan üstün gelmistir. Bu zamanda da, Üstat
Kryon adeta bu hikayedeki Hazreti Musa'nin konumundadir.
Açiklamalri, öngörüleri, teorileri ister diger bütün
dünyada alaninda önde giden bilim adamlarinin savlarindan
olsun, ister diger kanal mesajlarinda sunulan bilgilerden
olsun, daha üstün, kapsayici (kapsamli), ve hakliligi
zamanla ortaya çikan tarzda olmaktadir, birçok durumda da
mevcut en mantikli açiklama burdan gelmektedir. Bu
nedenle bu zamanla ilgili bilgiler için 'güvenilir
kaynak' oldugunu söyleyebiliriz.
Sevgiyle..   

mahmutf
venüs
venüs

Gönderen: 11-Ekim-2011 Saat 15:05 | Alıntı mahmutf

Sevgili misafir bu konuda size katilmiyorum kryon bilgilerine genel bir portre cizersek sadece dunya olaylarin akislariyla ilgili oldunu goruruz.
ve buna istinaden 11-11 enerjisine bagli kalarak hic bir zaman felaket haberlerine yer vermedigini'de gorebiliriz,bu onun
misyon geregi kozmik anlasmaya muhatib kalmakla ilintilidir.bu degildirki kryonun onaylamadigi veya yer vermedigi kozmik bilgiler gerceklesmeyecek ,vuku bulmayacak,bunu boyle degerlendirmek yanlis olur

cunku emir yuksek odakdan gelir ve bu belirleyici yuksek odaktan emirleri tahsis ederek bir cok ruhsal planlara teblig gonderilerek evrene hizmet etmekle yukumlu olurlar.

eger sadece kryon bilgilerini mesru goruyorsaniz, ,buyuk balik kucuk baligi yutar emsali ile yaklasirsanz bir cok onemli bilgilerden kendinizi muaf tutarsiniz.

kaldiki evrenin buyuk imparatorlugu basmelek konseyidir, tek yetkili,belirleyici ve tek baglayici odakdir,kryon bu imparatorlugun emri ile hizmet eden bir cok
kozmik ruhani varliklardan sadece biridir.bunu boyle degerlendirmekte fayda var ki,gercek belirleyici muhatabimizi bilelim ve ona gore haddimizle yaklasalim, deger bicelim..Sevgiyle

adilenur
Yönetici
Yönetici
Simge
Editör

Gönderen: 13-Ekim-2011 Saat 13:05 | Alıntı adilenur

Dünyayi hapishaneye çevirmek isteyenlerle olan etkilesim giderek, bilginin gücüyle sinirlandirilmalarin kalkmasina neden oluyor. Olusan yeni haller ile bizimle is birligi içindeki hükümetleriniz yeni düzenlemeler yapacaklar.

Yeni finansal sistem hazir ve yeni sistemin harekete geçmesi için komplocularin teslim olmalari bekleniyor. Bizimle isbirligi içinde olanlarin, askeri ve diplomatik manevralari tamamlaninca komplo kuranlar teslim olacaklar. Tüm bu süreç içinde karanlik taraf hizla düstügü bu yoldan kurtulmak için kontrolsüz bir sekilde çikmaya çalisiyor.

Bu arada eski finansal sistem küresel düzeyde içe dogru patlamaya devam ediyor. Her gün ulusun yeni gruplari Amerikan merkez bankasi ve onun is birlikçisi karanlik gizli hükümetin kurdugu sistemi yikmak için hareketlere katiliyorlar. Bu iki organizasyon bir kaç on yil boyunca dünya üzerinde kayarli topuk çivisi oldular.(Kovboylarin çizmelerinde bulunan dönerli yildiz, bu yildiz ile ata vurularak hareketlerinin kontrol edilmesi saglanir) Bu hareket ile federal rezerv bankasinin alasagi edilmesi yakin. Küresel ekonominin büyük bölümünün kötüye gitmesinde fed'in ve onun çok büyük sayidaki finansal isbirlikçisinin hareketlerinin neden oldugunu söyleyebiliriz. Özelde ve genelde olusan bir isyanin yarattigi sikistirma, basinç son kaynaklari ulasilabilir kilacak. Böylece bu kurumum etkisi giderek azalirken yeni bir ekonomik sistem hayat bulacak. Bu yeni sistem hali hazirda tüm bankalara tesir göndermektedir. Bu tesir kendini Basel III kurallari olarak göstermektedir. Basel III(ayrintili bilgi) kurallari seffaflik ve fonlarin bankalar arasi transferlerini mümkün kilar. Bir sonraki adim fed'in dolarini seçkin pozisyonundan kaldirmaktir.

Bir baska yüzde olusan basinç amerikan tüzel kisilikleri ve onunla iliskili isbirlikçilerinin istifa etmelerini doguracaktir. Yeni hükümetler temel yapisal ve genel hukuk kurallari ile kurulup yönetileceklerdir. Bu süreç su anda devam etmektedir. Dünyaniz üzerindeki yasal olmayan hükümetlerde rejim degisikliklerini görülüyor ve görmek kaçinilmaz olacaktir. Bunun bir parçasi olarak amerikada ki rejim inanilmaz bir basinç altindadir. Bu basinçla idareyi elinde tutanlar temel hak ve özgürlüklerin yeniden yapilanmasi için yeni sözlesmelere imza atacaklardir. Önceki kusaklarda böylece kagidin ötesinde bu haklardan yararlanacaklar. Bu zamanda amerika genel yasalarina geri dönecek ve irkçi,fasist insanlarin geldikleri yere göre degerlendirildigi anlayis biterek yasal olmayan askeri ve diplomatik maceralar son bulacaktir. Yeni hükümetiniz uluslar arasi iliskilerde diplomatik iliskilerini tamir ederek küresel ticarete evrensel refahi yayacaktir.
ve öyledir!

Selamat Gajun! (Sirius dilinde Bir olan için)
Selamat Ja! (Sirius dilinde nese içinde)

Çeviri: (maddeveruh)

Ne güzel öngörüler ! Yakinda Sirusçayi da sökeriz umarim 

adilenur
Yönetici
Yönetici
Simge
Editör

Gönderen: 21-Ekim-2011 Saat 17:17 | Alıntı adilenur

ARKTURUSLULAR - 11:11:11 PORTALLARI PDF Yazdir E-Posta

Suzan Caroll

12 Ekim 2011

Sevgili Arkturuslular,

Lütfen bu sabah uyandigimda gördügüm vizyonlari anlamama yardim edin.

Önce muazzam bir Portal gördüm, simdi bunu açiklamaya çalisacagim. Portalin ortasinda parlak pembe bir açiklik vardi, oradan enerji çikiyordu. Portal disina birçok renklerin yayildigi mükemmel bir çember idi.

Sonra söyle bir seyler isittim, “O basladi, savas sona erdi veya o sona erdi.”

Sonra bir seylerin üzerinden disari çikan insanlar gördüm. Bu sanki bir denizaltinin kapaginin açilmasi gibiydi ve onlarin bir tür uzay elbisesi veya derin deniz dalgiç giysileri vardi. Onlarin yüzlerinde kocaman gülümsemeler vardi ve hepsi çok mutluydular.

Bu imgeyi görünce ilk izlenimim Illüminati’nin yarattigi ve magaralar yok edildiginde ortadan yok olan yer alti sehirlerindeki insanlarin simdi ilk kez dünyanin yüzeyine çikmalariydi. Bu insanlarin yerin derinliklerinden çikip geldiklerini ve çaglardir ilk kez dogal gün isigini gördüklerini hissettim.

Biten “savas”in çogu insanin yapilmakta oldugunu bile bilmedikleri savas oldugunu hissediyorum.

Sevgili Suzille,

Evet, okuyucularina aktarman için bu sabah sana bir mesaj gönderdik. Karanlik olanlarin yanlislarinin “temizlenmesi” neredeyse tamamlaniyor ve 11:11:11’deki sayisiz Portal açilislari için zamaninda bitirilecek. Elbette bu Portal açilislari sadece onlari “görmeye” gönüllü olanlar tarafindan algilanacak ve her insan tarafindan kendi kisisel egilimlerine göre algilanacak. Dünya üzerindeki sakinlerin engin çesitliligi nedeniyle, bu her zaman bu sekilde olmalidir. Buna ek olarak, deniz memelileri büyük okyanuslarda ve engin sularda Portal açilislarinda çok etkili olacaklar.

Bu Portallarin açilisi korkutucu olmayacak, çünkü bunlar dördüncü boyutun ortalari ve besinci boyutun alt seviyeleri ile tinlar. Bu nedenle, sadece kendi çok boyutlu algilarini geri kazananlar bu portallarin orada olduklarini bilecekler. Iletisim sistemlerin vasitasiyla bunu dagitman için bu mesaji veriyoruz.

Yeraltindan yüzeye çikan insanlar ile ilgili izlenimin kismen dogru idi, bir zamanlar karanlik olanlarin yer alti magaralarinda/sehirlerinde yasayan büyük bir grup son zamanlarda kaçti. Bu uzun bir süredir herkesin üzerinde çalismakta oldugu çok büyük gizli bir misyondu. Bu insanlar yeterince güvende hissettiklerinde ve yeterince insan onlarin paylasacagi bilgileri tolere edebildiginde, onlar hikayelerini anlatacaklar. Bu muhtemelen birçok Portalin açilisindan sonra olacak, bu Portallardan gelen çok yüksek frekansli isik ve sevgi hala uyumakta olan birçok insani uyandirmaya hizmet edecek.

Bu Portallar daha önce açilamazdi, çünkü onlarin yüksek frekansi onlari algilayabilenlerin düsüncelerini, duygularini ve çok boyutlu yeteneklerini yogun sekilde yükseltir. Diger taraftan, bunlar ayrica baskalari üzerinde güce ve kontrole sahip olabildikleri realiteyi terk etmeyi istemeyenlerin korkularini ve öfkesini de yükseltir. Bu sonraki nedenden dolayi bu Portallarin açilisini sonraki aya kadar erteledik. Sonunda, karanlik olanlar tarafindan yansitilmakta ve kayip olanlar tarafindan kabul edilmekte olan korkuyu dengelemek için yeterince Isik ve Sevgi var.

Isikisçilerinin ve Gezegensel Yükselis Ekibinin üyelerinin bazilari açilan Portallari algilayabilecek ve bunlarin içine dogru yolculuk yapabilecek. Diger taraftan, bu deneyim için henüz hazir olmayanlar açilan Portallardan disari yayilan isik ve sevginin genis frekansindan faydalanacaklar. Realitenin eski yollarina sikica tutunanlarin hosnutluklari yakinda sarsilacak, ama bu sadece sevgi dolu bir tarzda gerçeklesecek. Tersine, onlarin çogu neden oldugunu bilmeden aninda kendilerinin yüksek frekansli ifadelerine aktive olacaklar.

Su anda sandiginiz gibi, dünyanin derinlerinden yukari çikanlar sadece magaralardakiler degil. Ya Portallar açildiktan ya da kapandiktan sonra veya açilis sirasinda, Iç Dünyanin üyelerinin çogu kendi yüksek dördüncü – besinci boyut realitelerinin güvenligini terk edip Gaia’nin yüzeyini ziyaret etmek için rezonanslarini düsürmeye gönüllü oldular. Eger uyumlanirsaniz, su anda onlarin hazirliklarini hissedersiniz. Onlar bizim Ortaya Çikisimizin ve Inisimizin öncüleridir. Onlarin kendi insan aileleri ile tekrar bulusmalarindan ne kadar mutlu olduklarini vizyonlarinizda görebilirsiniz. Onlarin yeraltindan çikan derin deniz dalgiçlari oldugunu düsündün, çünkü sizin ortaminiza kademeli sekilde ayarlanmak için özel giysiler giymek zorunda olabilirler.

Su anda isittiginiz gibi, bu olaylar Gerçegi algilamaya hazir olanlar ve olmayanlar arasindaki dünyalarin ayrilmasini sembolize edecek. Bu algilarin hepsi dördüncü boyutun ortasi ve üzeri ve hatta besinci boyutun esiginin frekans hizindadir.

Söyledigimiz gibi, realitenizin üyelerinin çogu için, Portallar çok boyutlu isik ve kosulsuz sevgi armaganlarini paylasmak için sizin fiziksel realitenize açilacaklar. Portallara ve içine yolculuk etmek için, iç geçidi kolayca bulabilen ve Portal yolculugunun ince sanatini hatirlayan Çokboyutlu BENLIGINIZE tamamen teslim olmalisiniz. Kitlelerden gizli tutulan birçok sirdan biri, ordunuzun uzun yillardir Yildiz Kapilarini, insan yapimi Portallari kullanmakta oldugudur. Buna ek olarak, yakinda yayinlanacak birçok patentlerden biri yolculugun yükünü sona erdirecek ve her yere sadece birkaç dakikada ulastirabilecek küçük Ulasim Portallaridir.

Bu bilgiyi okuyanlardan bazilari bunu imkansiz olarak görecekler. Neyse ki, onlar bu olaylar tarafindan korkutulmayacaklar, çünkü onlarin eskiye bagliliklari ve yeninin korkusu onlarin bilinçlerini bu olaylari algilayamayacaklari bir seviyeye sinirlar. Size besinci boyutun çok uzak veya çok yükseklerdeki bir “yer” olmadigini hatirlatiriz. Besinci boyut Yeni Dünyasi tam BURADA – SIMDI, ama üçüncü boyutun algilariyla algilanamayan bir frekansta tinliyor. “Hayal gücüne” güvenmenizi ve “rüyalarinizdan” gelen mesajlara inanmanizi tesvik ediyoruz, çünkü rüyalar sizin dördüncü boyut deneyimlerinizdir ve hayal gücünüz sizin besinci boyut düsüncenizdir.

Birçok Portallara uyanirken ve Portallara yolculuk yaparken, uyanis sürecinizde ögrenis oldugunuz her seyi hatirlamaniza izin verin ve Yüksek Kalbiniz ile dinleyin. Bilginin Tacinizindan gelmesine izin verin, onu Üçüncü Gözünüz ile algilayin ve Yüksek Kalbinizde algilarinizin anlamini anlayin. Bu sekilde, sizi korkutabilecek ve rezonansinizi düsürebilecek herhangi bir fenomenden korunursunuz. Bu korumanin güvenliginde, kosulsuz sevgi ve vecd dolu sevinç ile deneyiminizin “rotasinda” kalabilirsiniz.

(Çeviri: Saffet Güler)

misafir
jüpiter
jüpiter

Gönderen: 27-Ekim-2011 Saat 13:44 | Alıntı misafir

sevgili mahmutf

gündeme gertirdigin seyler bizi 'zor' bir konuya, kozmik hiyerarsi konusuna götürür. Bu da çetrefilli bir konudur, göründügünden farkli, sasirtici yönleri vardir. Örnegin, Mikail'e kanallik eden bir kanal Mikail'in ne kadarina kanallik etmektedir ? O kanaldan ne kadar Mikail akabileceginin bir muhasebesi vardir. Bunlar hesapsiz kitapsiz olamaz. Belli sirlar insanliga aktarilirsa burasi bir imtihan alani olmaktan çikar. Belli enerjiler kendilerini sinirlamadan, örtüsüz olarak insanliga açiga vurursa yine burasi bir imtihan alani olmaktan çikar.

Ayrica, öte alemde bir hiyerarsi olmadigi seklinde mesajlar da okumaktayiz.

Kuran'daki "Ruhumdan üfürdügüm zaman Adem'e secde ediniz !" ifadesini dikkate alirsak, Adem formunda (muhtemelen bu dünyada) bedenlenmis, enkarne olmus bir 'Ruh'un, bir 'Can'in o konumda olmasi gerektigini düsünebiliriz. Yani, melekler konseyinden daha çok sanki Ademler konseyi olmasi gerekli gibi.. Bu özel anlamda yeryüzündeki (ruhsal) Halife'yi tanimlar.. Üstad diye isimlendirdigimiz insanlarin ruhlari.. Peygamberler Tanri'nin sözünü, Üstadlar (veli, evliya, aziz) Tanri'nin kendisini, yani Tanrisal enerjiyi insanlara aktarmak için gelir.

Sondan bir önceki Ilahi dinin Peygamberi Hz.Musa, Üstadi ise Hz.Isa'dir.

Son dinin Peygamberi Hz. Muhammed, Üstadi ise Hz. Mevlana'dir.

Öyleyse, son Üstad Hz. Mevlana'dir. Üstadlar hizmet açisindan birbirini destekler, pekistirir. Yeryüzündeki Halife kavraminin esasi budur, ve bu ruhsal bir seydir. (Geçmiste yanlis algilanmis ve yanlis kullanilmistir.)

2012 ötesine de uzanan bir Üstadliktir bu. Insanlikla etkilesimi devam eder. Altin çagin fethi için bir 'Komutan'a ihtiyacimiz olacaktir. Bazi seylere mecazi açidan bakmamiz gerekli belki de.. Örnegin, Istanbul 'Insanligin Kalbi'ni simgeliyordur belki de.. bu nedenle nispeten küçük fetih 1453'te gerçeklesmis, ancak büyük fetih henüz gerçeklesmemistir.. Bu fetih zorbalikla, savasla olacak bir fetih degil, hilimle (yumusaklikla), sevgiyle yapilacak bir fetihtir..

"Hilim kilicini kusanalim." Hz. Mevlana

Kumandan kiliçlari kusanalim dedigine göre, ne duruyoruz ?

"Istanbul mutlaka fetholunacaktir. Ne mutlu o Kumandana ve onun Askerine !" Hadis- Hz. Muhammed

Sevgiyle..

adilenur
Yönetici
Yönetici
Simge
Editör

Gönderen: 27-Ekim-2011 Saat 14:37 | Alıntı adilenur

Sevgili misafir,

yasam amaçlari, sinavlar ve ruhsal hiyerarsi anlayisi konusunda paralel düsüncelerdeyiz.

O kadar çok kanal, medyumik bilgi  vs vs var ki dogrusunu  söylemek gerekirse artik kafami bile karistirmayi basaramiyor :)

Haa.. buraya aktariyorum yeri geldikçe, çünkü içlerinde sürekli tekrar gibi görünen iç açici , makul ve içgörü barindiran ifadeler de mevcut.

Olur a, almaya hazir olanlara" kivilcim" islevi görür .

Her ne kadar her sey içimizde falan  söylemleri sürekli dillendirilirse de, arada sirada içimizi disimiza aktararak paylasimlar yapmak gerekebiliyor

misafir
jüpiter
jüpiter

Gönderen: 30-Ekim-2011 Saat 19:56 | Alıntı misafir

sevgili adilenur,

evet, katiliyorum.. ayrica artik kafanin bile karismamasi durumu da beni güldürdü aslini sorarsan..

aslinda burdaki mesaj ve yorumlarda üzerinde daha epey çok konusulacak malzeme çikmis gördüm, ama, simdilik zaman darligi nedeniyle konularda derinlesemiyoruz..

görüsmek üzere,

sevgilerle..

mahmutf
venüs
venüs

Gönderen: 22-Kasim-2011 Saat 20:40 | Alıntı mahmutf

dunya kurenin degisimi ve donusumleri ile ilgili yeni gelen galaktik fedarasyon bilgileri ve digerleri bu siteden takip edebilirsniz,ayriyeten facebook adresi forum niteliginde kulanilmaktadir.katilirsaniz seviniriz

http://galaktikfederasyon.blogspot.com/

mahmutf
venüs
venüs

Gönderen: 27-Kasim-2011 Saat 18:50 | Alıntı mahmutf

Galaktik Federasyon'un Dünya'ya toplu inecegi "ilk temas" günü ve simdilerde gördügümüz varliklarina dair kanitlar ve federasyonun Dünyali kanali Sheldan Nidle'in gemi yörüngelerinden bahsettigi kisa bir bölümden derlenmis videodur.

http://www.youtube.com/watch?v=LeSvOyxL8KA&feature=chann el_video_title

adilenur
Yönetici
Yönetici
Simge
Editör

Gönderen: 28-Kasim-2011 Saat 11:07 | Alıntı adilenur

Sevgili mahmutf,

Verdigin linki inceledim. Samimi fikrim sudur:

Videonun altindaki ilk yoruma tamamen katiliyorum. Saf, düsünmeyen, tembel ve embesil kalan Amerikalilari uyutma senaryolari..Elbette bir ülkenin tüm bireyleri için geçerli degil ama ne yazikki çogunluk "sürü" durumunda .

Bu videoda tam onlara göre hazirlanmis .

mahmutf
venüs
venüs

Gönderen: 29-Kasim-2011 Saat 03:53 | Alıntı mahmutf

sevgili adilenur,

video daki butun iddalar birlesik milletlerin siyasi propagandasi degildir,onlardan muaf olarak hazirlanmisdir. kozlik bilgilere dayanarak hazirlanmis bir video,,yukarda verdigim linki iyi inceleyin bu konularda ilgili bilgiler geliyor.. onumuzdeki gunler hasat donemidir,binlerce yildir beklen kozmik bir olay.

hazir olanlar ilk temas sendromunu yasanacaklar,,bilinc duzeyi ve manevi olarak hazir olmayanlar korkuyla yaklasanlar zaten bu olayi yasamayaklar..sizler kendi bilinc duzeyle yasam sartlariyla bir baska yildiz syteminde deneyimlerinize devam edeceksiniz.bu nedenle omuzdeki kozmik olayi mizah seklinde yaklasanlar ,,o an geldinde kendilerini saskinlik icinde mizahin ta icinde bulacaklardir,,tskler saygilaR

mahmutf
venüs
venüs

Gönderen: 07-Aralik-2011 Saat 06:39 | Alıntı mahmutf

diger web site kapanmis sanirim,burdan galaktik federasyon mesajlarini ve digerlerini takip edebilirsiniz.

http://www.galacticchannelings.com/turk/index.html

adilenur
Yönetici
Yönetici
Simge
Editör

Gönderen: 08-Aralik-2011 Saat 12:20 | Alıntı adilenur

Bir " siriuslu salusa" mesaji da bana geldi. Paylasayim :

SALUSA 7 ARALIK 2011

Simdi oldugu kadar, karanlik içinde olanlarin üzerinde hiç bu kadar basinç olusturulmamisti. Onlarla müzakare edilmeyecek taki onlar antlasmalarini yeniden yapana kadar, veya gerekirse biz onlari dahil olduklari süreçlerden men edecegiz. Onlarin organizasyonlarinin yavas yavas parçalandigini gösteren isaretler var ve bu bizim onlarin aktivitasyonlarini sonlandirmamizi hizlandiracak. Onlarin daha fazla haram yemelerine izin verilmeyecek. En nihayetinde daha adil ve hakkani bir yönetim ortaya çikacak. Artik fakir dünyayi sefalet içinde birakmak söz konusu olmayacak. O insanlar baris ve mutluluk içinde yasamaya baslayacaklar. Açgözlülük ve bencilligin kökü kuruyacak, ve en sonunda tüm insanlar için baris gelecek. Getirilen teknolojik nimetlerin faydalari alinacak ve varolan insanlarin yasam standartlarini yükseltecek.

Bilim adamlariniz tarafindan icat edilen bir sürü ürün var ve bunlarin imal edilmesine izin verilmiyor. Bu icatlar beserin hayati seviyesini yükseltecek gelismelerdir. Bunlarin bir çogu serbest enerji imkani veriyor ve biz tüm kisitlamalari kaldirarak pazara mümkün oldugunca hizli bir sekilde yardim edecegiz. Atilan her adim, karanlik olanlarin üzerinizdeki kontrolünü bir adim daha sonlandirarak sizi kölelikten kurtaracaktir. Beseriyetin önlerindeki bariyerleri kaldirmak için bir araya geldiklerini görüyoruz. Özellikle dinle ilgilenenler bu konuda daha endiseliler. Realitenin yüksek düzeylerinde çok fazla fark yoktur ve siz kardesligin öneminin hakikatini idrak edeceksiniz. Bu hakikat ortaya çiktiginda tüm hayata karsi sevgi duyulur ve görülen her sey bir olarak degerlendirilir. "Onlar ve Bizler" fikri dogru bir temele dayanmaz. Sizlere hakkaniyetli bir sekilde hareket ettiginiz sürecek dünyanin meyvesinin tadina bakacaksiniz.

Su anda dengesiz bir döneme girmek üzeresiniz. Ancak bu süreç fazla uzun sürmeyecek. Eger birileri, baskalarina yardimlasma ve dayanisma gösterirse meydana gelecek olanin etkileri kalici olmaz. Her insan kendi kurtulusu için çalisir fikri çok egoistik bir yaklasimdir. Bu fikir sadece hayatta kalma aracidir. Sizin böyle bir fikre ihtiyaciniz yok. Ilahi yardim mekanizmasi her zaman devrededir.

Önümüzdeki 12 ayda meydana gelecek olan degisiklikler, ne izleyeceginizle karsilastirilamayacaktir. Sizin gelisim düzeyiniz bir kuantum siçramasi meydana getirecektir. Kendinize, kendi yeteneklerinize güvenin, çünkü tahayyül ettiginizden daha fazlasini yapacaksiniz. Bulundugunuz her düzeyde sizler yeni dünyanin ortak yaraticilari oluyorsunuz. Sevginiz çok güçlüdür ve siz paylastikça sizi takip edenlerin ruhlari yükseliyor. Bu bilgi sifa enerjisidir ve sizin kendi titresim düzeyinize baglidir. Önümüzdeki yil bu titresim giderek artacaktir.

Ben SaLuSa siriustan
Mike Quinsey

Çeviri:maddeveruh

adilenur
Yönetici
Yönetici
Simge
Editör

Gönderen: 22-Temmuz-2012 Saat 13:01 | Alıntı adilenur

Neler oluyor? Yeni yönümüz ne? Dünya medeniyetinde meydana gelen degisimler hakkindaki izlenimler.

Birçok insana inanilmaz gibi gelse de, Dünya üzerindeki insanlik, hayati deneyimlememiz bakimindan evrimsel bir degisim sürecinden geçiyor. Bizler; öyle ki galaksimizdeki ve evrenimizdeki diger birçok yildiz sistemlerindeki, hatta diger evrenlerdeki medeniyetlerle etkilesim içinde olacak galaktik bir medeniyet haline gelmekteyiz. Korkuya ve rekabete dayali bir toplumdan, sevgiye, barisa ve uyuma dayali bir topluma dönüsmek bizim gerçek kaderimiz. Su andaki kaos sadece hizlanan degisimin bir parçasi.

Çogu insanin bir tek onun varolduguna inandigi, görünen bir evrende oldugu kadar görünmeyen (daha çok ruhsal alemler ya da Cennet olarak kabul edilen) bir evrende de yasiyoruz. Hakikat bizden saklandi, böylece en sonunda kim oldugumuzu hatirlayacak, kesfedecektik: uzaydaki ve ruhsal alemdeki kardeslerine yakindan bagli evrensel bilginin ve zekanin ölümsüz varliklari… Ne yazik ki birçok hükümet, din ve felsefe, gücü ve kontrolü ellerinde tutmak isteyenlerin gerçegi bizlerden saklamak için amaçlari dogrultusunda yönlendirilmistir. Amerika’daki terörist saldirilarina verilen karsiligin, zaman içinde bizi kontrol altinda tutmak için yapilan son girisimlerden biri oldugu gösterilecek. Yine de zaman, dünyada baris isteyen insanlarin gösterecegi anlayistaki büyük degisimin zamanidir, manipüle edilen medyanin bize sunduklarina ragmen.

Birçok insan “bir seylerin olmak üzere” oldugunu hissetmekte, fakat gerçeklesen degisimlerin bir çogu ortaya çikmadan önce görünmez evrende gerçeklestigi için ilk seferde kavramak güçlesiyor. Aslinda büyük bir “deney”in parçasiyiz; bu heyecan verici “bitis zamanlari”nda, bir medeniyetin sonu ve bir yenisinin, birlikte yaratacagimiz Yedinci Altin Çag baslangici olan “bitis zamanlari”nda, burada olmayi yüksek bir anlayisla kabul ettik.

Gelecegimiz hakkinda birçok sey yazildi, konusuldu ve kehanette bulunuldu. Bu bilgilerin bazilari kaydedildigi zaman için gerçekti, fakat bugün için degisti. Bazilari ise gerçek degildi, bizi manipüle etme niyeti ile söylenmisti. Ve bazi bilgiler ise dogruydu ve geçerliliklerini bugün de korumaktadirlar. Bütün bunlarin ayrimini yapmak en zor is. Bu yüzden birisi için “gerçek” olan bir digeri için degil. Bütün bilgilere, burada size sunduklarimla birlikte, kendi farkindaliginizi da uygulamaniz gerekiyor. Ögrenimimize devam ettikçe degisik seviyelerde insanlar uyaniyor.

Bazi bilgileri özümsemek zor, mesela Yeraltinin dogal yapisini ve orada hala yasamakta olan eski medeniyetleri. Ya da iyonlarca zaman önce insanlarin gezegenimizin ve evrenin gelecegini degistirmek için zamanda geçmise yolculuk yaptiklari gerçegi... Ya da 1943’de savas gemisini görünmez yapip zamanda yolculuk yapabilecegimizi kesfettigimiz gerçegi... Ve nasil Apollo Ay Programinin yüksek teknolojinin üstünü örtmek için yapildigini... 60’li yillarin basinda Ay’a ve Mars’a Günes sistemimizin diger bölümlerini incelemek amaçli gizli yolculuklar yapilmisti bile. Son olarak, arzunuzu bilemek ya da bilinçlenme yolunuzun neresinde oldugunuza bagli olarak sizi daha süpheci yapmak için: Dünyanin, günes sistemi ile birlikte Sirius yildiz sisteminin parçasi olmasi için uzayda tasinmasi ile birlikte dönüs hizini yavaslatmasi ve bir felaket gerçeklesmeden dönüs yönünü tersine degistirmesi bekleniyor. (Ç.N. bknz Schumann Rezonansi ve Sifir Noktasi)

Yükselis ve boyut degisimi

Dünyanin kendisine ait bir farkindaligi var; O canli bir varlik. Takip ettigimiz Yaraticinin Kutsal Plani, bilerek ya da bilmeyerek de olsa bizi, dünyayi bildigimiz 3. boyut gerçekliginden, 4. boyuta (bir ara ya da geçici varolus) ve sonra 5. boyuta çagirmaktadir. Bunun, uzun zamandir 2012’nin sonlari gibi veya daha önce gerçeklesecegi söylenmektedir. Insanlik ve diger yasam formlarinin hepsi, yükselise hazir olmak ya da titresimlerini yükseltmek zorunda. Bir çok insan artik ayri ve kisisel bir yükselis için 200 ya da 390 yil gibi bir zamana sahip degil. Son enkarnasyonlarini yasamaktalar, ve Dünyadaki ve Evrendeki yeniden yaradilisi gerçeklestirmek için yükselmeleri gerekmektedir. Bu sahip oldugumuz bedenleri korumamiz ve yavas yavas 30 yasina geri döndürmemiz demektir. Hazir olmayanlar ise baska bir 3. boyut gezegeninde yeniden enkarne olacaklardir. Onlar yüksek boyuttaki Dünyaya artik dönemeyecekler. Bazi insanlarin ise kontratlari – sözlesmeleri sona erdigi için eger isterlerse daha önce bulunduklari yildiz sistemlerine geri dönebilecek ve hatta 5. boyuttan daha yüksek boyutlara yükselebilecekler. Gerçekte hiçbir insan bu Dünya’dan degil.

Yükselis, ruhun ve maddenin birlesmesi – entegre olmasidir. Fiziksel, duygusal, zihinsel ve bütün ruhsal bedenlerimizin, tamamen aydinlanmis varligimizi yaratmak için birlesmesidir. Isik bedenimize dönüsmemizdir. Biz gerçekten insan olmayi deneyimleyen ruhsal varliklariz. Diger dünyalarda, boyutlarda ve realitelerde varolan biz olan baska formlarimiz bulunmakta. Aslinda, büyük bir amnezi (hafiza kaybi) problemi olan fiziksel melekleriz. Yükselis sayesinde, hepimizin birbirimize bagli oldugumuzu, evrendeki diger bütün yasam formlari ile BIR oldugumuzun farkina variriz. Her sey bir Yaraticidan gelmektedir. Aslinda su andaki dünyamizin birer parçasi olan irk farkliliklari, savaslar, mal sahibi olmak, arazi haklari, hepsi gerçekten bir illüzyon. Koca bir hologramin içinde yasiyoruz.

Düzlemler, paralel dünyalar olarak da bilinen birçok boyut ayni uzayda varolmakta. Aralarindaki tek fark titresim dereceleridir. Titresimimizi yeterince yükselttigimizde, boyut degistiririz. Dünyanin titresim oraninin bir ölçümü de bazi bilim adamlari tarafindan yüksek bölgelerle kiyaslandiginda farkli farkli ölçüldügü, dünyanin kalp atisi olarak da bilinen Schumann Rezonansidir. Yillarca bu oran saniyede 7.8 döngüde (hertz) kalmisti. Uyumlu Birlesme (Harmonic Convergence) sürecinde yükselmeye basladi: Agustos 1987, ruhsal uyanisin arttigi yil. Teori olarak, rezonans 13’de sabitlendiginde, 4. boyutta olacagiz. Bazi kaynaklara göre, bir süredir 12.9’dayiz ve yakin gelecekte 13.8’e varacagiz.

Biz ancak kendimizi tam olarak foton kusagi enerjisine açtigimizda yükselisi basaracagimiz umulmaktadir. Bu solar sistemimizin 26000 yilda iki kere geçtigi toroid (bir dairenin kendisiyle çakismayan bir eksen çevresinde döndürülmesi ile elde edilen yüzük seklindeki bir yüzey) sekilli bir enerji bandidir. Daha önceki geçislerin her biri 2000 yilda tamamlandi. Su anda kusagin içindeyiz fakat ölümcül / zararli bir erken yükselisi engellemek için Isik Galaktik Federasyonu – Samanyolu Galaksimizdeki diger halklardan olan dostlarimiz – tarafindan günes sistemimizin etrafina yerlestirilen holografik enerji alani ile korunmaktayiz. Titresimimiz yükseldikçe, bazi foton enerjileri yavas yavas günes sistemimizin içine salinmaktadir.

Ilk olarak, 12 sarmalli RNA/DNA sistemi, bedenimizin 2-sarmalli sisteminin yerine yerlestirilmis olacak. Bedenimizin 7 çakrali sistemini, 13 çakrali sisteme yükseltmis olacagiz. Ayrica beynimizin yüzde 10’unun veya 20’sinin yerine 100’ünü bilinçli olarak kullanacagiz. Tam bilinçlilik halimiz geri dönecek. Bu neden burada oldugumuzun, gelecekte ne yapacagimizin ve geçmis yasamlarimizin ne oldugunun farkindaligidir. Parmaklarimizin ucunda ya da daha dogrusu beyin reseptörlerimizde (uyarici) evrensel bilgiye ve süper-insan yetilerine sahip olacagiz.

Galaktik Insan

Yükselmis galaktik insanlar (fiziksel melekler) olarak, galaksimizdeki, evrenimizdeki, ve ötesindeki bütün sezgisel yasam formlari ile etkilesim halinde bulunabilecegiz. Birçok yasam evvel kaybettigimiz dünya disi güçlerimizi yeniden kazanacagiz. Telepati, duru görü, uzay araçlari olmadan gezegenler arasi seyahat, Isik bedenimizi (merkaba) kullanarak mümkün olacak.

Bazi insanlar geldikleri yildiz sistemlerine yeniden ziyarette bulunabilecek ya da geri dönebilecek. Bazilari Mars, Venüs ve asteroit kusaktan tekrar olusturulacak olan Maldek’te yeniden yerlesimin saglanmasina yardim edecek. Çogunluk Altin Çag için Dünyada kalacak ve Altin Çagin yaratilmasina yardim edecek. Dünya, çevremizdeki birçok galaksinin olusturdugu Galaksiler Arasi Birligin ticaret, konferans, ve yönetim merkezi olacak.

Dünya nüfusunu olusturacak olanlar onun gerçek isçileri olacak; isigi tutacak (demirleyecek) ve dünyanin çevresindeki büyük tapinaklardaki enerji noktalarini ve aglarini destekleyecekler. Uzun zamandir bu isi balinalar ve yunuslar yapmakta. Olaganüstü (yüzeyde görünüyorlarmis gibi) kristal sehirlerde yasayacagiz. Yüksek boyuttaki varliklarin diger gezegenlerde yasadiklari sehirler gibi. Ya da Lemuryalilarin ya da Atlantislilerin hala yer kabugunun içinde yasadiklari gibi. Yakinda onlarla tanisacagiz. Yeni halkimiz, Lemuryanin genel ruhsal kavramlari üzerine kurulacak, yani onun da dayandigi Sirius B kavramlarinin üzerine.

Su andaki yönetimlerimizin yapisi son bulacak. Yüksek zekali varliklar, uygun olan evrensel kurallara dayanan yeni yönetim konseyleri hazirlamamiza yardim edecek. Su anda hükümetlerin kontrolünü elinde bulunduranlarin engellemeleri olmadan, yeni uyumlu yönetimlerde son sözü biz söyleyecegiz.

Gölge Hükümet ve Kontrol

Gelismemizin en büyük engelleyicilerinden biri, dünyanin “yasal” yönetimlerini baskici kontrolü altinda tutan gizli Gölge Hükümettir. Ayrica bunlar, dünya medyasindan aldigimiz günlük haberlerin türünü ve gerçekleri kisitlamaktadir. Birçok insanin medeniyetimizde meydana gelmekte ve gelecek olan büyük degisimlerden habersiz olmasinin sebebi de budur. Çogu zaman televizyonda ve gazetelerde korkuya dayali haberlerin olmasinin sebebi de budur.

Insanlari korkutmak, haberlerle üzmek, finanssal sorunlar, savaslar, vahset, ve zihin kontrolüne ek olarak zararli yiyecekler, içecekler, yasal ve yasa disi ilaçlar, titresimimizi düsük seviyede tutmak için kullanilan yollardan bazilari. Bu, yükselisi gerçeklestirmeyi daha da zorlastiriyor.

Bu olumsuz, negatif kontrol, uzun zamandir birçok din ve felsefenin de bir parçasiydi. Iyi haber ise, bu manipülasyon ve kontrol artik bir sona yaklasiyor. Demokratik globalizasyon programi maskesinin altina gizlenen diktatör Yeni Dünya Düzeninin / Tek Dünya Hükümetinin, yüksek yönetimler tarafindan yapilacak olan lehimize müdahalesi ile olusumuna izin verilmeyecek. Bu müdahaleye enkarne olmadan önce karar vermistik, bunun Ilahi planda yeri olmayan “özgür seçim” ile çelistigine inananlara ragmen. Bir Yaraticiya ya da bu plana inanmayanlari büyük bir sürpriz bekliyor!

Nasil manipüle edildigimiz (yönlendirildigimiz, kontrol edildigimiz) yakinda açiklanacak ve bu da harika degisimleri baslatacak.

Gölge Hükümetin az bilinen özelligi ise kendisinin de negatif dünya disi varliklar tarafindan Dünyayi kontrol etmeleri için gelismis teknoloji vermek sureti ile kontrolünde olmasidir. Yine de toplumumuzun bu yönünden nefret etmemeliyiz. Daha önceki yasamlarimizda hepimiz sadece deneyim için negatif karakterler sergilemistik. Onlara sevgi göndermek ve seçim yapmamiz gerektiginde onlarin kontrol entrikalariyla yapacak hiçbir seyimizin olmamasi yapilacak en iyi sey. Yakin gelecekteki Dünya üzerindeki bütün karanlik, isiga dönüsecek ve güçlü bir Isik yaratacak. Eskiden Gölge Hükümetin müttefiki olan birçok dünya disi varlik, artik Isik güçlerinin bir parçasi. Birçok Gölge Hükümetin eski üyesi de Isik’in tarafinda. Geriye kalanlar ise ayni seyi yapabilir ya da baska bir 3. boyut gezegeninde, daha yüksek boyutlara yükselene kadar enkarne olmaya devam edebilirler. Bu onlarin seçimi.

Yüksek Zeka

Evrenimiz yasam ile çesitli tekamül seviyelerinde birlikte çalismakta. Bizler az da olsa çok da olsa alt seviyedeyiz fakat “yukari”ya dogru çok büyük bir ilerleme gerçeklestirecegiz. En üst seviyedeki zeka Tanri, Yaratici ya da daha birçok baska kavramlar olarak adlandirdigimiz kolektif enerjidir. Buradan asagiya dogru azalan seviyedeki titresimlerde, -boyutlar, düzlemler de denir- yasayan birçok varlik, baslangiçta ruhsal formda daha sonra yari-kati ve de sonra su anda sahip oldugumuz gibi yogun bedenlerde varolmaktadir. Bu varliklari, Elohim, Basmelek, Isigin Efendisi, Melek, Yükselmis Üstatlar, ve son olarak insan benzeri bedenlere sahip olan ya da sürüngen, böcek benzeri olan dünya disi varliklar olarak adlandiririz. Televizyonda bu formlarin bazilari “Star Trek” gibi sovlarda açiga vurulmaktadir. Hepimiz daha önce bu formlarda varolduk, fakat diger parçalarimiz ile birlikte hareket ederek. Her birimiz yaklasik 12 ruhtan olusan bir Ruh Grubunun ve yaklasik 144 ruhtan olusan bir Ruh Ailesinin parçasiyiz.

Milyarlarca ruh (Tanri’nin tezahürleri), Tanri’nin titresimine ya da saf Isik’a geri dönen yolu daha önce nerede olduklarini unutmus olarak bulabilecekler mi diye Dünya’ya gönderilmisti. Bu daha önce hiçbir yerde denenmemisti; bu da bu deneyimin ya da deneyin essizligini göstermektedir. Dünya, bu galaksideki ve evrendeki degisimin dayanak noktasidir. Baska bir yerdeki tekamül biz 5. boyuta yükselmeden basariyla devam ettirilemez. Birçok medeniyet/irk heyecanla ve ilgiyle bizi izliyor. Yüksek boyutlar bizi görebilirler fakat biz buradan daha yüksek boyutlari göremeyiz. Son yillarda, insanlik, kanallar vasitasiyla (medyumlar ile) rehberlik saglayan ve hatta bazen eterik ya da fiziksel formda görünen birçok yüksek Isik varliklarina sinirsiz erisim imkanina sahip.

Ilahi Müdahale

Ilahi müdahalenin, ancak ruhsal gelisim engellendigi zaman meydana gelmesine izin verilir. Aslinda, diger galaktik toplumlarla sürekli baglanti kurmamizdan önceki evrim asamasinda bu durumu olusturan enkarnasyon, kontratimizin bir parçasidir.

Müdahale, fiziksel seviyede uzay kardeslerimiz ile birlikte, ruhsal seviyede ise Ruhsal Hiyerarsi tarafindan gerçeklestirilir. Uzay kardeslerimiz, bir tür galaksimizin “Birlesmis Milletleri” olan ve galaksimizdeki toplumlarin %90’indan olusan (200,000 adet) Isik Galaktik Federasyonu’dur. Bu federasyon 4 milyon yildan daha fazla bir süre önce kurulmustur. Galaksimizdeki fiziksel varliklarin %60’i insan benzeri görünüme sahip degildir. Iki tür de uzay araçlari ile seyahat eder. Galaksiler arasi gemi ve personel grubu olan Ashtar Command (Astar Komutasi), Galaktik Federasyon ile birlikte çalismaktadir. Ruhsal Hiyerarsi, Elohim türleri, Zamanin Efendisi konseyleri, melekler alemi, Yükselmis Üstatlar, ve Devi Kralligindan olusmaktadir. Uzay araçlarina ihtiyaçlari yoktur fakat Yükselmis Üstatlar genellikle Ashtar Komutasi gemilerinde “asili” dururlar.

Bu arada, Zamanin Efendileri, Isik ile birlikte Yaratilisin iki unsuru olan zamani düzenler.

Galaktik Federasyonun günes sistemimizin herhangi bir zamaninda, günes sistemimizden çok daha büyük bir üsten sirkle olan 18 milyondan fazla uzay araci bulunmaktadir. Üyeler arasinda burada bulunmak ve “bitis zamani” döneminde bizlere yardimci olmak için büyük bir rekabet bulunmakta. Bazi ana gemiler binlerce kilometre uzunlugunda. Atmosferimizde görünenler genellikle küçük uzay gemileridir.

Federasyonun ilk irtibat programi yaklasik 10 yil (2012) sonra gerçeklestirilecek. Bu tahminen gemilerin topluca görünmeleri, dünya düzeni/yönetimi yapisinda degisim, bütün toplumlarin birlesmesi ve kisisel hakimiyetimizi geri kazanmamiz olarak sonuçlanacak. Daha sonra, tam bilinçlilik haline ve yükselise nasil adapte olacagimiz gösterilecek. Bütün bunlarin bir çogunun uzay gemilerinde ya da muhtesem yeralti sehirlerinde gerçeklesecegi bekleniyor.

Dünya Degisimleri

Dünyanin yükselise hazirlanabilmesi için kendini arindirmasi ve dengelemesi gerekiyor. Son yillardaki hava sartlarindaki ekstrem degisimlerin sebebinin bir parçasi da bu hazirlik. Birçok volkanik faaliyetler ve depremler, Pasifik Okyanusunda yaklasik 25 bin önce batan Lemurya’nin ve Atlantik Okyanusunda 12 bin yil önce batan Atlantis’in sualti kara kütlelerinin çözülmesine sebep olmakta. Dengelenmenin parçasi olarak Lemurya ve Atlantis kitalari tekrar su yüzüne çikmak zorunda. Bu kitalar üzerinde tekrar aktif hale getirilmesi gereken çok eski tapinak ve piramitler bulunmaktadir.

Dünyanin kabugunun içinden kati kabuga dogru yükselen magma, okyanuslari bir süredir isitmaktadir. Özellikle ekvatoral bölgelerde meydana gelen El Nino ve La Nina adi verilen etkilere neden olmaktadirlar.

Iki büyük buz kristal katman – gök kubbe olarak da bilinirler – gezegenin etrafinda yeniden olusturulacak. Bu katmanlar, bazi enerjileri Dünyada tutmaktadirlar ve bütün gezegene yari-tropik bir iklim saglayacaklar. Dis uzaydan gelen zararli isinlarin Dünyaya ulasmasini da engellemektedirler. Gök kubbelerin olusumunda eriyen buzullarin sulari ve deniz suyu kullanilacak. Bu katmanlarin çökmesi çok eski zamanlarda sellere ve sonucunda birçok ölüme neden olmustur. O zamanlarda insanlar, DNA’nin korunmasi için su andakinden iki kat daha uzundular. Bu katmanlar yerden 4,500 ila 5500 metre ve 10,700 ila 11600 metre yüksekte olusturulacak. Kuzey ve Güney kutuplarinda bazi delikler ortaya çikacak.

Diger kara parçalari degisecek ve iç denizler/göller olusacak. Tüm hayat formlari, hayvanlar, ve bitkiler bunlar gerçeklesmeden önce uzaklastirilacaklar. Insanlar bütün bunlar gerçeklesirken iç Dünya (yeralti) sehirlerine yerlestirilecek. Hatta yükselisimiz gerçeklestikten sonra bile bu degisimlerin devam edecegi saniliyor.

Yakin Gelecek

Bir çok insan su anda, olup bitenleri Yüksek Benlikleri/Ruhlari/Ben’leri ile meditasyon esnasinda uyumlanarak dogruluyor. “Içe yönelis” islemi daha önce Dünyada dinler ve felsefe gruplari olusmadan önce uygulaniyordu. Insanlar, Isigi sartsiz sevgi halinde Dünyanin üstüne ve içine demirledigini imgeleyerek ona yardimci olabilir. Sevgi her seyi fetheder! Sevgi, huzur, sifa, uyum ve birligi yaratir.

Parasal sistemdeki beklenen degisimler ve dünya borç affi, yakin gelecekte yönetim yapilarini da degistirecek. Gezegende geriye degisime izin vermeyen birkaç bölücü kalirsa, uzayli ve ruhsal dostlarimiz ile irtibatimiz beklenenden çok daha önce gerçeklesebilir. Degisimler meydana geldikçe insanoglu için daha fazla finanssal ve ruhsal refah imkani olusacak. Irklar ve ülkeler arasindaki bölünmeler son bulacak.

Bu degisimlerin uygulanabilmesine yardim etmek için devlet yönetiminde, yargi ve finanssal sistemlerinde çalisan birçok insan var.

Daha fazla enerji cihazi mevcut olacak, özellikle ev ve ulasim sistemlerimizi güçlendirmek için. Bu buluslar bir süredir devam ediyor ve Dr Steven Greer ve arkadaslarinin yönetimindeki Ifsaat Projesi mücadelesinde ortaya konmustur. Bu proje bütün dünyaya 60 yildan fazla bir süredir Dünya disi varliklar ile yapilan gizli baglantilarin boyutlarini göstermekteydi. Su anda Hakikat Zamanindayiz; Gölge Yönetimini de içeren gizli gerçeklerin hepsi su yüzüne çikmak zorunda.

Bugüne kadar meydana gelen degisimlerin sonucu olarak birçok insanin ölümüne yol açan felaketler yasandi fakat kitle bilicindeki büyük siçrayis bu tarz felaketlerin azalmasina neden oldu; özellikle tecrit edilmis teröristler tarafindan degil de Amerika Yönetimini kontrol eden kisiler tarafindan hazirlanan 11 Eylül katliamindan sonra. Fakat günbegün bazi volkanik olay ve depremler yasanmaya devam edebilir.

Seçimleri dahilindeyse eger, öbür tarafta olan sevdiklerimiz bize yüksek boyutlarda katilmak üzere. Öbür tarafa gitmis ya da gidecek olan digerleri ise yüksek bilinçleri ile kendilerinin yükselise daha hazir olmadiklarina karar vermis olanlardir. Onlar yakinda Günes Sistemimizin bir parçasi olacak olan savas gezegeni Nibiru’da 3. boyutu deneyimlemeye devam etmek için tekrar enkarne olacaklar.

Ilginç bir yolculuga hazir olun...

Yazinin ana kaynagi:

Tony Wicks

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme