| Yazanlarda |
|
şerefsiz venüs

|
| Gönderen: 20-Eylül-2008 Saat 03:06 |
|
|
|
Gumanji yazmış
Ne güzel anlatmış
Fikirleri paylaşalım
ama bizim bildiğimiz şekilde.
bizim gölgemizde
eskiler gibi, bizde rahatsız edilmeyeceğimiz bi ortam kuralım
rahatımıza bakıp birbirimizi pohpohlayalım.
küfür olmasın,
saygısızlık olmasın,
kimse kimseyi üzmesin,
kimse istediği gibi olmasın,
Demişki kaliteli olsun sohbetler,
Belki bir yerde pazarlarız.
kalite çok işe yarar
satmasada stokta tutar
Belki bu bi yerde iş yapar.
ne güzel :)
Kişisel çatışmalrı bırakalım demiş,
doğru
Ama kişisel çatışmaları kendimizi sürüye bırakarak yapamayız
bunu unutmuş
uyum adına,
şartlar, kalıplar adına,
illaki bişeyler yapalım adına
hiç bi şey olmaz
ne olur inanın bana.
Gumanji ile gelecek bulunmaz.
O kendi derdinde kimseyi kurtaramaz.
ne olacaksa sende olacak
Yoksa bildiğin tanrı hiç olmaz
Sanmayın ki çok bilmişim, çok ermiş.
derdim kendimle, ki bu tek işim
bir tek şey söylemek istedim.
"Ne varsa kendinde, ötesi boş imiş".
__________________ Adım şahin benim,
Birkaç nikim var bildiğim
Biri Dangalak, biri Terbiyesiz
Burdakini zaten bilirsiniz
|
| Yukarı Dön |
|
| |
azade Yönetici

Forum Müdavimi
|
| Gönderen: 20-Eylül-2008 Saat 03:38 |
|
|
|
Sevgili şerefsiz, şu an sende pc desin neden kendini bu kadar yıpratıyorsun niçin fevrisin kim ne yaptı bilemem ama bildiğim öfke insanın içini beynini kemirir ruh ve beden sağlığını bozar.AHLAKINIDA . Pozitif olmaya çalış. SEVGİLER...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
ashtar Yönetici

|
| Gönderen: 20-Eylül-2008 Saat 08:19 |
|
|
|
küfür olmasın, saygısızlık olmasın, kimse kimseyi üzmesin, kimse istediği gibi olmasın
TUHAFINA MI GİTTİ...ARKADAŞ...KAHVEHANE DEĞİL BURASI..O "İPNE" SÖZCÜĞÜNÜ DE KALDIR ORADAN...ADAM OLAN HERKES DÜŞÜNCESENİ YAZAR BURADA
|
| Yukarı Dön |
|
| |
şerefsiz venüs

|
| Gönderen: 20-Eylül-2008 Saat 11:01 |
|
|
|
kızılderili Yazdı:
| Sevgili şerefsiz, şu an sende pc desin neden kendini bu kadar yıpratıyorsun niçin fevrisin kim ne yaptı bilemem ama bildiğim öfke insanın içini beynini kemirir ruh ve beden sağlığını bozar.AHLAKINIDA . Pozitif olmaya çalış. SEVGİLER... |
|
|
Yıprandığımı kim söyledi :)
POzitif ne sen biliyormusun?
Münkünse öğretirmisin?
Evrende hatalı ne varki?
Birini beğenesin?
Hadi sil negatifi, yok et.
Pozitif kalıp tek başına,
Becerebiliyorsan eğer,
Evrenin anlamının içine et.
Dur bir şiir vardı öfke ile sevginin aynı olduğu, birisi olmassa ötekinin sahte olduğu. Birinin olmadan diğerinin olamayacağı;
Öfken yoksa, sevgiden ne haberin olacak
Birini saklayıp, öteki mi bulunacak.
Lastik değilki bu...
Birini kısaltıp diğerini uzatsak.
Şiirlerime laf etmeyin sakın :)
Şair değilim ama
Bişeyler uydururum, yakın.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
azade Yönetici

Forum Müdavimi
|
| Gönderen: 20-Eylül-2008 Saat 13:39 |
|
|
|
Bu konuda haklısın pozitif negatif kan grubu gibi, ama inanın öfkeyi çok iyi tanırım. Bende savaş gazisi gibiyim, en en yakın bildiklerimden çok kötü yaralar aldım. Ama darbelere dayanıklı olmayı öğreniyor insan. Zaten bizi diğer canlılardan ayırt edende zekamız ve duygusal özelliklerimiz. SEVGİYLE...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
adilenur Yönetici

Editör
|
| Gönderen: 20-Eylül-2008 Saat 14:24 |
|
|
|
Sn. şerefsiz, sadece merak ettiğim için soruyorum. Neden bu kadar tepkili, öfkeli ve kızgınsınız.?Neden çatacak yer arıyor gibi bir haliniz var ? Bu haleti ruhiyenizin tek sebebi burada ki site yönetimi mi ? Sizi kızdıran her neyse acizane bir tavsiyede bulunmama izin verin lütfen. Sizin içinizi acıtan şey her neyse salıverin gitsin, aman dikkat edin : salıverdiğiniz yer başka insanların kalpleri olmasın. Zira o saldığınız şey dönüşüp dolaşır gene sizin KALBİNİZİ bulur. Saygılarımla...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
şerefsiz venüs

|
| Gönderen: 20-Eylül-2008 Saat 15:23 |
|
|
|
Öfkesini saklayan, sevgisinide yaşayamaz.
Biri olmadan, diğeri olamaz.
Tek bacakla dengesiz oluruz biz.
Ne sırf sevgi, ne öfkeyiz.
Site yönetimine kızsam ne olacak.
Dünya bunlarla doldu, taşacak.
Belki birileri birşeyler anlayacak.
Anlamasa bile soru soracak
Kızılderili öfkeyi iyi tanıyorsan
Sevgiyide iyi bilirsin sen.
Bence sakın direnme,
Darbelere dayanıklı olmaz insan
Hiç sordunuz mu siz kimsiniz
Bakacağınız yer kendiniz
Öfkeme öfkelenecekseniz.
Kahvede olsanız bile değişmezsiniz.
Aklım bana,
Öfkem bana, kinim bana.
Zarar göreceksem ben göreceğim
Tasası kalmasın sana.
Ölüp gittikten sonra duygularınız mı kalacak.
Onları oluşturan sebepler ortada olmayacak.
Sebepler olmayınca olguda ortadan kalkacak.
Buda haklı, galiba böyle olacak. :)
|
| Yukarı Dön |
|
| |
adilenur Yönetici

Editör
|
| Gönderen: 20-Eylül-2008 Saat 15:47 |
|
|
|
Sevgili şerefsiz, teşekkür ederim. Öfkeniz sadece size değil bana da ulaşıyordu ve baktım bunlardan birini kaldırıp beni rahatlatmışsınız. SAMİMİYETLE TEŞEKKÜR EDERİM.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
yerzm merkür

|
| Gönderen: 02-Ekim-2008 Saat 13:25 |
|
|
|
yAW burada ben yeniyimde bakıyorum mesaj yazanlar baya öfkeliymişler.burada ruhlar hep böylemidir ki?
selamlar olsun herkese.
__________________ uzayın sonsuzluğu
|
| Yukarı Dön |
|
| |
reikim45 güneş

|
| Gönderen: 02-Ekim-2008 Saat 15:19 |
|
|
|
Sevgili yrzm ruhlar öfkelenmezler onlar ihtişamlı ve aynı zamanda bize ulaşamadıkları için hüzünlüdürler sanırım egolarımızdaki öfke bazan dışa taşıyor ama öyle çok öfkeli insan yok aramızda aslında şrefsizde normal hayatında harika diyecegimiz varlıklardan biri yardım sever insancıl bazan bende şaşırıyorum Sn şerefsizin sanal öfkesine.......Daha önceleri bende kendisi ile öfkeli konuşanlardandım ama sonra onu tanımak istedim neden bu öfkesi nedir diye yaklaşık 2 yıldır tanıyorum netten arada konuşuruz ve iyi bir dost oldu benim için seviyeli bir arkadaş ve gine söylüyorum bir insanı sanalda degildi artamında tanımak vardır. Buradaki herkes ışık ve sevgidir bunu biliyorum.sonsuz sevglerimle marimari
__________________ Bizlerde çocuktuk,bir şeyler örgendik,
Bildiklerimizle övündük,eglendik
Şu oldu,bu oldu da ne oldu sonra
Bir bulut gibi geldik,yel gibi geçtik.
Ö.Hayyam.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
gumanji Yönetici

Kıdemlı
|
| Gönderen: 04-Aralık-2008 Saat 11:23 |
|
|
|
Merhaba Arkadaşlar, Forumdaki birlikteliğimiz/ beraberliğimiz/ paylaşımlarımız ikinci yılını tamamlıyor. 3. yıla merhaba diyoruz. Bu bir uzun yol koşusu. Nefesimiz yettiğince bu alemdeyiz. Daha iyi bir sosyal çevre, daha iyi bir yaşam kalitesi, daha yüksek bir beşeri bilinç, daha olumlu bir ahlakî yapılanma, daha açık sezgiler, daha güvenli ve samimi paylaşımlar ve geleceğe çok daha güçlü projeksiyonlar için tüm çabalarımız. Yaşamımızın bu evresinde "dünya yaşantıları"nı deneyimlerken, hem daha keyifli, hem daha doyumlu, hem de verimli geçirmek istiyoruz günlerimizi. Varlığımızın katkısı denizde ya da okyanusta bir damla bile olsa bireysel mücadelelerden vazgeçmek yok. Bu bir dünyevî serüven ve uyanıncaya kadar süregidecek. Ruhsal Platformun yeni yaşını hep birlikte nette kutlayalım. Buluşma adresimiz s_Empati@kahkaha.com 6 Aralık 2008 Cumartesi saat 21-24 arası MSNde bu sevince ortak olmaya bekliyoruz sizleri..
www.RuhsalPlatform.com adına gumanji
__________________ Bir tebessüm et
İnan !
Enerjin ulaşır bana
|
| Yukarı Dön |
|
| |
MANAS satürn

|
| Gönderen: 06-Aralık-2008 Saat 01:39 |
|
|
|
1000 civarında mesaj geldi sitedekilerden, nerdesin niye yoksun sitede , çok özledik diye. Yoğundum giremedim. Ama madem bukadar talep var , geldim işte.. Sitemiz 1000 kişiyi geçti dimi 
__________________ Hayat,Beyin ile Zihin arasında cerayan eder. Beynine hükmedebilen, Zihnine hakim olabilen bilinçli insan, hayatı istediği gibi yaşar. (Yeti Ürk)
|
| Yukarı Dön |
|
| |
adilenur Yönetici

Editör
|
| Gönderen: 06-Aralık-2008 Saat 02:13 |
|
|
|
Geçmedi ama yaklaştık sevgili MANAS .
ARADA BAZI ARKADAŞLAR KAYBOLMASA DAHA DA ŞENLENECEĞİZ .
Olsun bakıyorumda dönüyoruz dolaşıyoruz, havasından mıdır yoksa suyundan mı gene buraya dönüyoruz .
|
| Yukarı Dön |
|
| |
MANAS satürn

|
| Gönderen: 06-Aralık-2008 Saat 20:02 |
|
|
|

__________________ Hayat,Beyin ile Zihin arasında cerayan eder. Beynine hükmedebilen, Zihnine hakim olabilen bilinçli insan, hayatı istediği gibi yaşar. (Yeti Ürk)
|
| Yukarı Dön |
|
| |
oretes güneş

|
| Gönderen: 07-Aralık-2008 Saat 01:47 |
|
|
|
Sakın gitmeyin sizlerle olmak çok güzel. Bende arada çok yoğun olduğumda gelemediğim oluyor ama çok şeyler kaçırdığımın farkına varıyorum.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
MANAS satürn

|
| Gönderen: 10-Aralık-2008 Saat 00:48 |
|
|
|
Gitmedim oretes.. Hatta 10.10.2008 saat 00:45 itibarı ile, sitede en çalışkan üye oldum.. Tüm konulara bazıları ölesinede olsa cevap yazdım... Yapılan yorumlar kısmında full vaziyette MANAS yazıyor artık.. Yokluğumdaki arayı kapatıyorum
|
| Yukarı Dön |
|
| |
CLICKMAN neptün

|
| Gönderen: 10-Aralık-2008 Saat 23:34 |
|
|
|
çok güzel bir site teşekkür ederim
__________________ CLICK CLICK...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
Ayda merkür

|
| Gönderen: 14-Ocak-2009 Saat 02:12 |
|
|
|
Sevgili dostlar sizlere samimi bir merhaba 
İzmir e gelir de , buluşmak nasip olursa eğer, kahvemizin "mercan köşk ü "benden olsun, dileyelim ltf . kızlarağası'nda hep birlikte kahvemizi yudumlamak üzere Karşıyaka' dan cebime mercanköşkü doldurup sevgimle beraber getireceğim. 
|
| Yukarı Dön |
|
| |
Ayda merkür

|
| Gönderen: 14-Ocak-2009 Saat 02:35 |
|
|
|
Anladığım kadar kendilerini bir yünde geliştirmiş seviyeli bir grup burası. Geldiğime sevindim.
Ancak "Şerefsiz" arkadaş bu nick nedir? Altındaki nick lerin de hiç hoşuma gitmedi bunu bir diyeyim. .Şiirlerin güzel, anlatımını 2-3 satıra sığdırmışsın. 
Yaşamı, bu dünyayı, anlatımak istediklerini şiirlerin güzel ifade ediyor da, bu arayış ya da, fark yaratmak isteyişin, yada ne bileyim dikkat çekmek ihtiyacında olman, hala ve hala bu arayışının bitmediğini, bazı şeyleri anlamadığını, bir takım şeyler gösteriyor...Bilemem bunlar nedir ama hayattan ya da insanlardan öç almak yada yanlış anlaşıldığını belki de ruh eşin ya da ikizin de takılıp kaldığını...bilemem..açıkcası bir yerde takılıp kaldığını ifade ediyor bana . Yoksa şiirlerin hakikaten inanılmaz güzel ve sade.Tebrik ederim . Ama şu nicklerindeki uygunsuz ifadeleri değiştirirsen sevinirim.
Saygılar efendim
|
| Yukarı Dön |
|
| |
Butterfly pluton

|
| Gönderen: 14-Ocak-2009 Saat 03:06 |
|
|
|
Buddha bir ağacın altında öğrencileriyle oturmaktadır. Bir Adam gelir ve yüzüne tükürür. Buddha yüzünü siler ve adama sorar, Başka? Başka NE söylemek istiyorsun? Adam şaşırır, çünkü bir insanın yüzüne tükürülünce Başka? diye sormasını beklememiştir. Böyle bir deneyimi yoktur. Daha önce insanları hep aşağılamıştır ve onlar DA kızarak tepki vermiştir. Ya DA korkudan gülümsemiş ve adama yaranmaya çalışmışlardır. Ama Buddha ikisini de yapmamış, NE öfkelenmiş, NE de korkmuştur. Sadece düz bir şekilde Başka? diye sormuştur. Tepki vermemiştir.
Ama Buddha nın öğrencileri öfkelenir, tepki verir. En yakın öğrencisi Ananda der ki: Bu çok fazla, buna tahammül edemeyiz. Sen öğretine devam et, biz de şu adama bunu yapamayacağını gösterelim. Cezalandırılması gerekiyor. Yoksa herkes aynı şeyi yapmaya başlar.
Buddha konuşur: Sesini çıkartma. O beni kızdırmadı, AMA siz kızdırdınız. O bir yabancı, buralara yeni gelmiş. Benim hakkımda bir şeyler duymuş olmalı; bu Adam tanrı tanımaz, tehlikeli, insanları yoldan çıkarıp yanıltıyor gibi şeyler. Benim hakkımda bir fikir edinmiş. O bana tükürmedi, kendi fikrine tükürdü; beni tanımıyor ki, bana nasıl tükürmüş olabilir? Eğer düşünürseniz, o kendi zihnine tükürdü. Ben onun bir parçası değilim, ve görüyorum ki bu zavallı adamın söyleyecek başka bir şeyi olmalı. Çünkü bu, bir şey söylemenin bir yolu; tükürmek bir şey söylemenin bir yolu. Bazen dilin yetmediğini hissettiğin anlar olur; derin sevgide, yoğun öfkede, nefrette, duada. Dilin yetmediği yoğun anlar olur. O zaman bir şey yapman gerekir. Derin sevgi duyduğunda, birine sarılırsın; NE yaparsın orada? Bir şey söylersin. Çok öfkelendiğinde birine vurursun, tükürürsün, bir şey söylüyorsundur. Bu adamı anlayabiliyorum. Söyleyecek başka bir şeyi daha olmalı. O yüzden Başka? diye sordum.
Adam daha DA çok şaşırır! Ve Buddha öğrencilerine der ki: Siz beni daha çok kızdırdınız, çünkü siz beni tanıyorsunuz, benimle yıllarca yaşadınız, AMA yine de tepki veriyorsunuz.
Şaşıran, kafası karışan Adam evine döner. Bütün gece uyuyamaz. Bir Buddha gördükten sonra artık eskisi gibi uyumak zordur, mümkün değildir. Bu deneyim tekrar tekrar aklına gelir. Ne olduğunu kendine açıklayamaz. Titreme, terleme nöbetleri geçirir. Böyle bir adama hiç rastlamamıştır; bütün zihni, bütün kalıpları, bütün geçmişi dağılır.
Ertesi sabah geri döner. Buddha nın ayaklarına kapanır. Buddha sorar: Başka? Bu DA sözle söylenemeyeni söylemenin başka bir yolu. Ayaklarıma dokunduğun zaman, sözcüklere sığmayan, sıradan dille anlatılamayan bir şey söylüyorsun. Buddha devam eder: Bak Ananda, bu Adam yine burda, bir şey söylüyor. Çok derin duyguları olan bir Adam bu.
Adam Buddha ya bakar: Dün yaptığım şey için beni affet.
Buddha cevap verir: Affetmek MI? Ama ben, dün o hareketi yaptığın Adam değilim ki. Ganj nehri sürekli akıyor, o hiçbir zaman aynı Ganj değil. Her Adam bir nehirdir. Senin tükürdüğün Adam artık burada değil; aynı onun gibi görünüyorum, AMA aynı değilim, bu yirmidört saatte öyle çok şey oldu ki! Nehirden çok su aktı. O yüzden seni affedemem, çünkü sana kızgın değilim."
Ve sen de yenilendin. Görüyorum ki sen dün gelen Adam değilsin, çünkü o Adam kızgındı. O kızgındı, AMA sen önümde eğilip ayağıma dokunuyorsun, nasıl aynı Adam olabilirsin? Sen o değilsin, o yüzden bunu unutalım. O iki Adam; tüküren Adam ve tükürülen Adam, artık yok. Yakına gel. Başka şeylerden konuşalım." sende kafası karışan ve her şeyde kendi uyum ve ritim duygusunu aramaya,bulmaya,çalışan biri olabilirsin ama kulandıgın yöntem tepki verme alışkanlığın olduğu sürece.bu varoluşun içinden karmakarışık haller alacaksın.ve kişiliğini oturtmak için bir cok imza deneyeceksin,ve her seferinde bir tatminsizlik olacak. şerefli insan,şer-ef-izm.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
adilenur Yönetici

Editör
|
| Gönderen: 14-Ocak-2009 Saat 17:30 |
|
|
|
Sevgili Butterfly,
Anlattığın mesel açılan başlığa uygun olmuş doğrusu ..
Başlığı açanlara insanın "eee, başka" diyesi geliyor
Tabi ki herkesin derdi kendiyledir. Bunun için bağırmaya ne gerek var değil mi?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
Ayda merkür

|
| Gönderen: 01-Şubat-2009 Saat 01:15 |
|
|
|
Hım .
Günler geçti aradan.
Nasıl da değişti zaman.
Geçmişte kalanlara bakınca
Şaşırıyor insan.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
yerzm merkür

|
| Gönderen: 02-Temmuz-2009 Saat 12:32 |
|
|
|
İnsanların çoğu bu şekilde davranırlar,fakat ardından ne gelir onu bilemediklerinden dolayın adeta şoke olurlar.Hep böyle değilmiyiz? Bak konuyu okuyanlar şoke olduklarından çoktandır mesaj bile atamamışlar.
__________________ uzayın sonsuzluğu
|
| Yukarı Dön |
|
| |
phbnn güneş

Kıdemli
|
| Gönderen: 02-Temmuz-2009 Saat 23:13 |
|
|
|
İlahi akşam akşam beni acayip güldürdünüz çok yaşayın emii....      
__________________ BNN !
|
| Yukarı Dön |
|
| |
religionsmaster güneş

Kayıt Tarihi: 01-Mayıs-2008 Ülke: Trinidad ve Tobago Gönderilenler: 133
|
| Gönderen: 06-Temmuz-2009 Saat 21:17 |
|
|
|
arkadaşlar hepinize ozon terapisini öneriyorum ne öfke ne kızgınlık ne stress bırakmıyor insanda pamuk gibi olup hayata gülerek bakıyorsunuz her şey gelip geciyor kendi negatif düşünceleriniz bile sizde iz bırakmıyor o zaman bol bol ozon alın ilk seanstan sonra dahi farkı hissediyorsunuz          
__________________ BİZ BİLENLERİ İNANANLARA YOL GÖSTERİCİ KILDIK.YOLU YOL YAPAN NE SONUDUR NEDE YOLU YAPAN. YOLU YOL YAPAN YOLUN YOLCUSUDUR. (M.I.B.)MB.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
adilenur Yönetici

Editör
|
| Gönderen: 07-Temmuz-2009 Saat 12:45 |
|
|
|
Lavaboların temizliği için bulundurduğum bir şişe ozonum var sevgili religionm  .
Deniyorum bak! Valla vebali senin  
(ozon terapisiyle ilgili bilgi isteriz )
|
| Yukarı Dön |
|
| |
religionsmaster güneş

|
| Gönderen: 07-Temmuz-2009 Saat 13:06 |
|
|
|
       sakın ha onu deneme asıl olay aşağıdaki linkten bilgi al http://www.tip2000.com/abone/konular/ozon_terapi.asp
__________________ BİZ BİLENLERİ İNANANLARA YOL GÖSTERİCİ KILDIK.YOLU YOL YAPAN NE SONUDUR NEDE YOLU YAPAN. YOLU YOL YAPAN YOLUN YOLCUSUDUR. (M.I.B.)MB.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
Silinmiş Üye Anonim/ Misafir

Silinmiş Üye
|
| Gönderen: 07-Temmuz-2009 Saat 20:57 |
|
|
|
Ben oksijen terapisini tercih ediyorum.Evimin bir yanı dağlara bakıyor.Mis gibi hava,çam kokuları arasında. 
|
| Yukarı Dön |
|
| |
religionsmaster güneş

|
| Gönderen: 07-Temmuz-2009 Saat 22:26 |
|
|
|
orda aldığın 1 atom oksijen ozonla aldığın 3 atom oksijen arasında etki acısından cok büyük farklar var         
|
| Yukarı Dön |
|
| |
PURPLEROSE Yönetici

Forum Admin
|
| Gönderen: 07-Temmuz-2009 Saat 23:00 |
|
|
|
Tabii birde ozon
nefes alarak zaten olmuyor daha farklı yollardan alınıyor çünkü direkt
çekildiğinde ciğerlere zararlı olabilir.... Ama senelerce bizzat ilk uygulayanlardan biri olarak (cilt üzerine) bende öneririm tabii...
Ve tabiii kazıklanmamanızı dileyerek....  
__________________ CHAIRO
|
| Yukarı Dön |
|
| |
religionsmaster güneş

|
| Gönderen: 08-Temmuz-2009 Saat 00:13 |
|
|
|
En basit ve ucuz olanı küçük bir ozon osilatörü ile sıradan bir seruma yarım litrelik uzmanın kontrolünde belli bir zaman seruma verilip onun damardan kana verilmesidir buna rus ekolü denir ve rusyada yıllardır kullanılagelir bu yöntem        etkisi ise türkiyede uygulanan direk kana karıştırma yöntemi ile de aynıdır hemen hemen ve cok daha ucuzdur orta doğu ülkelerinde bu işlemin seansı yakalık 20 -25 türk lirasıdır. yanlız herseyde olduğu gibi bu uygulamada türkiyede istismar edilip yüksek fiyatlarla özel klink ve güzelllik merkezlerinde fahiş fiyatlarla uygulanmaktadır bu konuya dikkat cekerim yaklasık 10 seanslık bir kü ile ve kendime özel yaptığım rejim ile hem fiziksel hemde ruhsal olarak bir 10 yıl attım he bunun rejim tarafınıda anlat diyenler buyrusun basıl risotto yaparsınız başlığının altına orada yzmanızı istediğim şeyleri sevdiklerinize emek vererek ve titizlikle yaptığınız en güzel yemeklerinizi yazarsanız bu sırrı vereceğim sizlere hauahauahuahauhauahuahauhauahauhauhauahuahauahuahaua bakın en az 10 yılllllll
|
| Yukarı Dön |
|
| |
adilenur Yönetici

Editör
|
| Gönderen: 08-Temmuz-2009 Saat 02:01 |
|
|
|
Nee! 10 yıl mı atacaz? Valla hiç fena değil . Hemen deneyelim.. de gene de bir bilenine gidince keselerimizde hiç değilse bir 6 aylık maaşı atacak ..
|
| Yukarı Dön |
|
| |
religionsmaster güneş

|
| Gönderen: 08-Temmuz-2009 Saat 06:35 |
|
|
|
BAKÜYE GELİN UCAK BİLETİNİZ DE BEDAVA YA GELİR 10 MANAT SEANSI YAKLAIK 20 LİRA        5 SEANS YETİYOR 310 YADA 340 EURODA GİDİŞ DÖNÜŞ UCAK BİLETİ AMA OTELLER PAHALIDIR AZ OLDUĞU İÇİN        ŞU AN ORDA OLSAM SEVE SEVE MİSAFİR EDERİM SİZLERİ FAKAT TİFLİSTEYİM AMA YAKLAŞIK BİR 10 GÜN SONRA BAKÜDE OLACAĞIM
|
| Yukarı Dön |
|
| |
phbnn güneş

Kıdemli
|
| Gönderen: 10-Temmuz-2009 Saat 13:38 |
|
|
|
Hımmmm; aşağı yukarı buradakinin üçtebir fiatı falan oluyor galiba böyle dimi??? İşe yaradığını zaten biliyorum eh işte otel olursa bile buradan galiba daha ucuza geliyor orası...Neyse nasılsa sen biraz daha ordasın bellimi olur birilerimiz belki atlar gelir....  
__________________ BNN !
|
| Yukarı Dön |
|
| |
TARIK jüpiter

|
| Gönderen: 03-Kasım-2009 Saat 16:31 |
|
|
|
Herkese Selam! Uzun süredir yoktum. Ruhsal Platform'u özlemişim....
__________________ TARIK
|
| Yukarı Dön |
|
| |
adilenur Yönetici

Editör
|
| Gönderen: 03-Kasım-2009 Saat 17:19 |
|
|
|
Yuvaya yeniden hoş geldiniz sevgili TARIK 
Hep derim dönüp dolaşıp buraya takılıyoruz bir kere diye 
Güzel paylaşımlarınızı yeniden görmek umuduyla ..
|
| Yukarı Dön |
|
| |
TARIK jüpiter

|
| Gönderen: 03-Kasım-2009 Saat 17:51 |
|
|
|
Teşekkürler adilenur. Bu arada TARIK nikimin passwordunu hatırlayamadığım için Sakintosbağa nikini almıştım. Ancak durumlar görüldüğü üzere değişti. İstiyorsanız silebilirsiniz Sakintosbaga'yı. Saygılar.
__________________ TARIK
|
| Yukarı Dön |
|
| |
phbnn güneş

Kıdemli
|
| Gönderen: 05-Kasım-2009 Saat 09:29 |
|
|
|
Tekrar hoşgeldin Tarık,aramıştık....:))))
__________________ BNN !
|
| Yukarı Dön |
|
| |
gumanji Yönetici

Kıdemlı
|
| Gönderen: 09-Mart-2010 Saat 09:28 |
|
|
|
10 Şubat 2010 Çarşamba saat 15:15'da CEVAHİR AVM Salon 11'da Alice Harikalar Diyarında filmine gidiyoruz. İrtibat için telefonum: 0537 394 3788 iyi seyirler ; )
http://www.megaplex.com.tr/?goster=film&id=836
Not; Salon ve seans güncellendi.
__________________ Bir tebessüm et
İnan !
Enerjin ulaşır bana
|
| Yukarı Dön |
|
| |
GüNeŞ neptün

|
| Gönderen: 19-Mart-2010 Saat 12:09 |
|
|
|

kendimizi aradığımız bu evrende bulabildiğimiz bir mekan oldu bu mekan .. iyi ki varsınız
ışık ve sevgiyle
|
| Yukarı Dön |
|
| |
beyaz kartal Editör

|
| Gönderen: 21-Mart-2010 Saat 01:37 |
|
|
|
Sizde iyi ki geldiniz ve hoºgeldiniz